Basil Urban Dry MIK Sideveske Sett Sort, 50l

 1 499,-
0 stk. på nettbutikk

Flotte, vanntette sidevesker til sykkel som rommer hele 50 liter! MIK kompatibelt festesystem, som bl.a passer våre Giant Explore elsykler. 

Basil Urban Dry Sideveske sett er et stilig valg når det gjelder bagasje på sykkel. Produsert i meget slitesterk polyester og passer til alle typer sykling. Ser du etter et veskesett til å ta dagligvarene dine hjem fra butiiken? Da er det denne du ser etter! Planlegger du en sykkelferie og trenger ekstra god plass? Da er det denne du ser etter! Med sitt generøse volum på hele 50 liter, er det sjelden mangel på plass. Passer like bra til vanlige sykler, som til El-sykler. Vanntett polyester IPX3 og tapede sømmer gir deg optimal beskyttelse mot regn og sprut. Hver enkelt bag lukkes tett med stropper, som også hjelper å holde innholdet på plass. Lærdetaljene er veganske, men har et utrolig "ekte" preg.

  • Vanntett IPX3
  • Refleksdetaljer
  • MIK festesystem

MIK platen til veskene er inkludert. Du er avhengig av å ha MIK kompatibelt system på bagasjebrettet på sykkelen din for å kunne bruke disse sideveskene. Våre Giant Explore elsykler har dette. 

Reviews