Birk Sport kjøper EFCT

Birk Sport kjøper EFCT!

EFCT! ble etablert av SMO (Stein Magnus Olafsrud) i 2013. Han gjorde raskt EFCT! til en ledende forhandler for Wahoo, CoPlate og North Pole Engineering i Norge. I løpet av årene har han betjent over 2500 kunder bestående av amatører, proffer, høyskoler og treningsstudioer. EFCT! har i alle år vært kjent for kundeservice i særklasse, og tett kontakt med sine kunder. Birk Sport har per 1.1.2022 kjøpt EFCT! og vil samtidig overta garantiansvaret overfor EFCT! sine kunder. Stein Magnus Olafsrud ansettes som salgssjef i Birk Sport med ansvar for det samlede salget i butikker, nettbutikk og B2B-markedet. Han trer også inn i styret og ledergruppen.

Birk Sport overtar fra 1.1.2022 garantiansvaret overfor EFCT! sine tidligere kunder

Birk Sport er en familiebedrift med fokus på å gi markedets beste totaltilbud på sykler og relaterte produkter. Vi importerer de fleste produktene direkte fra fabrikk, noe som gir konkurransedyktige priser. Kombinert med vår fagkunnskap, våre sterke varemerker som BMC, Giant, Merida, Superior, Rock Machine og Pivot, og våre sykkelverksteder tilbyr vi markedets beste totalpakke for kjøp og vedlikehold av sykkel. Birk Sport ble etablert i 1992, men vi har rendyrket vårt sykkelkonsept siden 1999. Vi har i dag 2 butikker, på Rud i Bærum og Sagene i Oslo, i tillegg har vi nettbutikken birk.no. Vi tilbyr en rekke tjenester på nett som personlig videorådgivning og hjemlevering av 100% ferdig montert sykkel for å nevne noen. Velkommen til oss!

Birk Sport er nå i ferd med å etablere full Wahoo-range både i nettbutikk og fysiske butikker på Rud i Bærum og Sagene i Oslo. I våre butikker har vi også etablert komplette demostasjoner slik at Wahoo-produkter kan testes ut. Vi ser frem til å serve gamle og nye Wahooligans i våre butikker.

Birk Sport har overtatt garantiansvaret for produkter kjøpt hos EFCT! Vårt kundesenter kan nås på [email protected]

Kontakt oss gjerne for hjelp. Vårt kundesenter kan nås på [email protected] Mange utfordringer løses med gjennomgang sammen med kyndig personell. Om det er en klar feil på ditt produkt rapporterer du dette inn via Wahoo sin support-side. Du vil da raskt få hjelp, og et ombytte vil eventuelt avklares. Du bruker denne linken: https://support.wahoofitness.com/hc/en-us/requests/new

Flott! Han treffer du på [email protected] eller 92452003

KALAS_eSRT_Wahoo_BIRK_2022

Birk Sport tar over for EFCT! som stolt sponsor av KALAS eSport Racing Team p/b Wahoo Birk. Laget inviterer jevnlig alle Zwift-brukere til Birk Sportive by Kalas eSRT hvor alle som vil kan sykle med teamet.

wahooligans

Wahoo KICKRs Norway - Wahooligans er en Facebook-gruppe der alle Wahoo-brukere kan man dele erfaringer, komme med spørsmål om rulletrening og bli utfordret av andre brukere.