Hercules Rob Family Elektrisk, 2 batteri, Cargosykkel

Hercules Rob Family Elektrisk, 2 batteri, Cargosykkel

Spesialpris  49 900,- Spesialpris  62 900,-
Bestillingsvare. 10 stk. forventet på lager.
Leveringstid: 2 uker

Vil du helst kvitte deg med bilen, men har samtidig et behov for daglig transport, henting og bringing? En lastesykkel vil for mange være et genialt alternativ til både bil og kollektivtransport. Longtail cargosykkel er ikke lenger et uvanlig syn i sentrumsnære strøk, og det er ikke uten grunn. 

  • Sterk Bosch motor på 64Nm
  • Dobbel batteripakke som gir opptil 200 km rekkevidde
  • Mye praktisk ekstrautstyr tilgjengelig, som barneseter, lastekasser og bagasjebrett

Veldig sprek og utrolig praktisk lastesykkel fra Hercules. Kompakt, med kortere akselavstand enn på andre tilsvarende sykler, gjør den smidig i et typisk litt kronglete bymiljø. Denne transportsykkelen er flott til shopping, jobbsykling, og med plass til to barneseter er den perfekt for levering i barnehagen. Cargosykkelen er sterk nok til å ta opptil 70 kg bagasje, og selv opp i de bratteste bakker vil en ha god framdrift takket være generasjon 3 av Bosch Performance Cruise motoren. Denne elsykkelen vil rett og slett kunne ta over jobben en liten bil har.

Tek.no har testet Hercules Rob Family, og omtaler den som en solid og praktisk sykkel for deg som trenger mye lastekapasitet. Klikk for å se testen

Hercules har tenkt på alle detaljer. Kraftige skivebremser, trinnløst navgir, brede dekk for komfort, tobenet støtte og plass til piggdekk. To stk 500 watttimers batterier sørger for dobbel så lang rekkevidde som tilsvarende transportsykler som har kun ett batteri. Rekkevidden er oppgitt til å kunne være opptil 200 km!

Stort display, som tydelig, utansett vær og om det er lyst eller mørkt, viser batteristatus, hastighet, rekkevidde i km, total distanse og tid. Sykkelen kan justeres slik at den passer alle mellom 165 cm til over 190 cm. Praktisk ekstrautstyr som kurver foran og bak, barneseter og batterier kan kjøpes i tillegg. Hercules sidestøtter kan være lurt for å hindre at f.eks barn får en fot inn i bakhjulet.

Bagasjebrettet er standard, så våre Birk Sidevesker passer. Ved å bruke Atran Velo adapter vil man også kunne bruke sykkelvesker og sykkelbagger fra Atran Velo. Sjekk link til tilgjengelig ekstrautstyr her. 

  • Sykkelens vekt: 35 kg
  • Max. tillatt totaltvekt: 200 kg
  • Max. vekt på syklist: 135 kg
  • Max. vekt lasteplan: 70 kg.

-

Se gjerne videoen som ligger over for en gjennomgang av sykkelens funksjoner. Den er på tysk, men både engelsk og norsk tekst kan velges ved trykke på knappen for teksting nede til høyre. Deretter trykker du på tannhjulet ved siden av og velger ønsket språk, under menyvalget "teksting".

Hercules som sykkelmerke ble til i Tyskland allerede på slutten av 1800-tallet, som den andre sykkelfabrikken i hele Tyskland. Utover mellomkrigstida ble det, i tillegg til vanlige sykler, også produsert "trømopeder".

Dette ledet videre til at det etter 2. verdenskrig også ble laget motorsykler i Hercules-fabrikken i Nurnberg.
I tøff konkurranse med andre merker, samt oljekrisa, måtte Hercules utvide horisonten og tidlig på 70-tallet var det første elektriske kjøretøyet et faktum.

Gjennom 70-tallet ble det solgt flere tusen av EL-mopeden Hercules E1, itillegg til over 200000 vanlige sykler årlig. Den elektriske metoden var kommet for å bli, og Hercules utviklet, og produserte den første elsykkelen, med både skivebremser og integrert batteri, allerede i 1985. Pga for høye kostnader for masseproduskjon ble det med 20 prototyper av denne, men frøet om elsykler var likevel sådd.

Hercules er blitt en spesialist på elsykler og lager i dag elsykler i alle varianter. 35 års erfaring med elsykler er det få, om noen andre, som har.

Ramme Cargo urban AL 6061, reinforced with connector system for child seat
Gaffel AL rigid
Styre Zecure HM, 31,8, 640 mm, Backsweep 15 grader
Styrestem Zecure Up2+, adjustable, 90 mm
Setepinne Kalloy SP-F102, AL, 350 mm , integrated clamp
Sete Selle Royal Nuvola
Girhendler Enviolo Multiturn MHI-CS-MT, mechanic
Bakgir Enviolo stepless
Bremser Magura MT-5N, hydr. Disc 180/180mm, 4 pistons
Kjede Gates CDX Belt
Krank Samox EC 38, 170 mm
Hjul Front: Shimano Deore XT M765, QR. Rear: Enviolo SP for disc freewheel 
Dekk Schwalbe Big Ben 55-507, RaceGuard
Display Bosch Intuvia
Motor Bosch Performance Cruise, GEN3, 250w, 65nm
Batteri 2 x 504 Wh
Lader Bosch 4A
Frontlykt Hercules FH100 LED, 100lux
Baklykt Busch&Muller Toplight View, Carrier light LED
Skjermsett SKS Edge AL C66
Lås AXA Block XXL
Støtte Ursus Jumbo double kickstand
Reviews