New Looxs Sykkelveske, Joli Double, Forest Red

New Looxs Sykkelveske, Joli Double, Forest Red

 999,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 999,-
0 stk. på nettbutikk

Flotte og praktiske doble sykkelvesker fra New Looxs. Store hovedrom som gjor at du kan ha med deg mye. Hovedrommene har borrelåslukkinger. I tillegg har sykkelvesken en ekstra glidelåslomme under klaffen foran. Joli Double er en særdeles praktisk bag, enten du vil shoppe, pendle til jobb, reise til skolen eller dra på en fritidstur. Den er solid og på grunn av gode plaststiverne som glir inn i bunnen og baksiden av vesken holder sykkelveska formen siin godt. Reflekselementene på begge sider av vesken sørger for at du er godt synlig i mørket.

  • Vannavstøtende
  • Volum: 37 liter
  • Mål: 38 x 30 x 18 cm (2x)

Joli Double er laget av vanntett polyester. Klaffene faller fint over vesken, noe som gjør vesken vannavstøtende og gir god beskyttelse mot lett regn.

Sykkelvesken er festet til bagasjebrettet med små stropper slik at den passer på praktisk talt alle typer sykler, inkludert elektriske. Brostroppen som forbinder begge posene er 18 cm. En liten borrelåsstropp lar deg feste sykkelvesken sikrere til sidene av bagasjebrettet. Du trenger bare å feste vesken til sykkelen én gang; hvoretter den forblir sikkert festet til bæreren.

New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

Reviews