New Looxs Sykkelveske, Mondi Joy Double RT, Ivy Black

New Looxs Sykkelveske, Mondi Joy Double RT, Ivy Black

 1 399,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1399,-
0 stk. på nettbutikk

Praktisk og solid dobbel sykkelveske for alle typer sykler og elsykler som har Racktime kompatibelt bagasjebrett. Mange av våre BIRK elsykler har det. Sykkelveska har et stort hovedrom i hver veske, samt en mindre glidlåslomme under klaffen. 

  • Vannavvisende
  • Mål: 37 x 26 x 17 cm (x2)
  • Volum: 38 liter 

Flott dobbel sykkelveske med store hovedrom! Her får du med deg mye. På innsiden er det en ekstra glidelåslomme og en lomme for telefonen eller andre småting. I tillegg har vesken en ekstra glidelåslomme under klaffen foran. Hovedrommet har to trykknapper. Det er ytterligere to lommer på sidene av posen. Sykkelvesken er solid og holder formen godt på grunn av plaststiverne som glir inn i bunnen og baksiden av vesken, noe som gjør det enkelt å oppbevare ting i veskene.

Mondi Joy Double sykkelveske med Racktime-adapter passer til Racktime bagasjebrett. Følgende sykler fra oss har dette:

  • Birk E-ONE 
  • Birk E-ONE LS
  • Birk E-ONE LTD
  • Birk E-ONE LTD LS
  • Birk E-SUV
  • Birk E-SUV LS

Sykkelvesken har en forhåndsmontert Racktime-adapter slik at veskene klikkes raskt på bagasjebrettet. Du kan frigjøre vesken fra sykkelen med én enkel, rask bevegelse – en veldig praktisk funksjon hvis du ikke liker å la sykkelvesken være igjen på sykkelen. Og selvfølgelig er det bedre å ta sykkelvesker av sykkelen hvis du trenger å transportere sykkelen på bil. Fordelen med monteringssystemet er at sykkelvesken alltid er ordentlig festet til bagasjebrettet, slik at den forblir på plass og ikke glir rundt. En liten borrelåsstropp lar deg feste sykkelvesken sikrere til sidene av bagasjebrettet.

Mondi Joy sykkelvesken er laget av vanntett polyester. Klaffen faller fint over vesken, noe som gjør den vannavstøtende og gir god beskyttelse mot lett regn. Vesken har reflekterende detaljer for mer sikkerhet ved dårlig sikt.

New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

*For elsykkelen BIRK E-ONE CX passer IKKE sykkelvesker med Racetime systemet. For denne elsykkelmodellen er det sykkelvesker med Atran Velo systemet som passer.

Reviews