New Looxs Sykkelveske, Tendo, Forest Red

New Looxs Sykkelveske, Tendo, Forest Red

 999,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 999,-
0 stk. på nettbutikk

Stilig og praktisk skuldersykkelveske fra New Looxs! Tendo har ett hovedrom med en ekstra glidelåslomme på innsiden og foran slik at du enkelt kan ta med deg alle tingene dine på sykkelen. Vesken kan lett bæres på skulderen med de lange håndtakene. Festekrokene/klipsene for å feste vesken til bagasjebæreren kan gjemmes bort etter bruk vha en glidlås slik at Tendo ser ut som en vanlig skulderveske, og ikke en sykkelveske. 

  • Laget i vannavvisende stoff
  • Volum: 21 liter
  • Mål: 34 x 18 x 44 cm

Skulderbag som også kan festes på bagasjebrettet ditt! Et hovedrom, samt hele fem moindre rom gjør dette til en praktisk veske til de fleste formål. Eget foret siderom for laptop (opptil 15" størrelse). Laget i vannavvisende materiale, men regntrekk for de våte dagene er inkludert. 

Sykkelvesken festes til bagasjebrettet med New Looxs plastkroker slik at den passer til praktisk talt alle typer sykler, inkludert elektriske. Du kan feste vesken enda sikrere til sykkelen med borrelås-stropp mellom krokene. Når du fjerner vesken fra sykkelen kan krokene gjemmes bort i en borrelåslomme, slik at de ikke lenger er i veien og sykkelvesken ser nå ut som en vanlig veske. 

New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

Reviews