Qibbel Air Black, Barnesete, front

Qibbel Air Black, Barnesete, front

 890,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 890,-
0 stk. på nettbutikk

Frontmontert barnesete for barn fra 9 måneder til 3 år

Sykling med babyen din er tryggere, enklere og morsommere med et lett frontmontert barnesete. Qibbel Air front er laget av mesh, et veldig lett materiale som også er behagelig. Så du kan sykle hvor du vil med sykkelen din.

Med en baby på armen og hendene fulle er du interessert i å kunne justere barnesetet raskt. Vi forstår det. Derfor er Qibbel Air -seler, fotstropper og fotstøtter enda enklere å justere. Videre sikrer det sikre fempunktsbeltet at barnet ditt er godt festet.

Forsetet er designet for barn i alderen 9 måneder til 3 år (eller maksimalt 15 kilo). Nervøs for montering? Ikke nødvendig. Qibbel Air leveres klar til bruk: fra esken rett på sykkelen.


SPESIFIKASJONER

Anbefalt vekt barn: 9-15 kg (9-36 mnd)
Ryggstøtte: Mesh materiale som er behagelig og slitesterk
I samsvar med: EU-EN14344-standard
Farge: svart


Tilbehør: Ekstra festebrakett|

Flere i familien som vil sykle med barnesetet? Kjøp en ekstra festebrakett for å kunne flytte setet enkelt mellom to sykler.

Tilbehør: Lås |

For å sikre stolen mot tyveri, kan du låse den på sykkelen med en Qibbel-lås som selges separat som tilbehør.

Justering av fotstøtten |

Fotstøttene kan enkelt justeres uten bruk av verktøy. Fotstøtten justeres ved å vri klipsen 90 grader oppover, deretter skyves den opp eller ned til den allerede formede posisjonen. Når fotstøtten er på riktig høyde, skru ned klipsen igjen slik at den låses på plass.

Bruk av sikkerhetsbeltet |

For å løsne selen: Skyv inn de tre sorte prikkene samtidig og skyv beltet oppover. Skulderstroppene kan adskilles ved å skyve de sorte delene bort fra hverandre. Fest beltet ved å først å trykke de svarte delene sammen, og deretter skyve dem ned i holderen. Stram belten til den sitter komfortabelt og tett. Beltet kan løsnes ved å vippe klipsene oppover.

VEDLIKEHOLD

Rengjør setet regelmessig med såpevann.
Sjekk regelmessig at alle bolter og lignende er strammet godt til.
Etter en ulykke må stolen byttes ut, selv om den ikke er synlig skadet.
Hvis en del av stolen er defekt eller skadet, må du kontakte Birk Sport for råd eller reparasjon.

Reviews