Wahoo Powrlink ZERO Wattpedaler med venstresidig måling

 6 499,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Levering: 3-5 virkedager

Endelig er Wahoos wattpedaler ute! Lette, nøyaktige og med alle fordelene fra Speedplay ZERO pedalen. Dette er budsjettversjonen med måling i kun en pedal, men den vil gi nøyaktig nok måling for de fleste.

Wahoo POWRLINK ZERO wattpedaler har mindre enn 1% feilmargin på kraftmålingen!  Dette er budsjettversjonen med måling på kun en side. Kraftproduksjonen blir målt i venstre pedal og beregner den totale kraftproduksjonen.

Wattpedalene har oppladbart batteri, slik at man slipper å bytte små batterier fra tid til annen. LED lys på pedalen sier i fra når batteriet begynner å bli tomt. Du mottar melding om batteristatus via ELEMNT computer eller Wahoo Fitness App. POWRLINK ZERO har over 75 timers varighet per ladesyklus, og lades enkelt med medfølgende strømkabel som klipses på pedalen. Wattpedalene kalibrerer seg automatisk, uavhengig av tempratur. 

POWERLINK ZERO er bygd etter Speedply ZERO pedalen og alle fordeler er derfor videreført; innsteg fra begge sider, gode justeringsmuligheter og forseglet kulelager..

 


Vekt: 250 gram
Spindel-lengde: 55 mm 
Kadensmåling (tråkkfrekvens)
Automatisk kalibrering
Vanntettsgrad IPX7
Oppladbart batteri med medfølgende kabel
1% feilmargin på kraftmålingen

Reviews
Icon Etikett Beskrivelse Type Størrelse Last ned
Wahoo POWRLINK Zero sell sheet Fakta om Wahoo POWRLINK Zero wattpedaler pdf 641.2 KB Last ned