SIRQEL - UTLEIE AV ELSYKLER OG BARNESYKLER

UTVALG AV ELSYKLER TIL LEIE

Birk_sport1

VÅRT SAMARBEID

Velkommen til vår dedikerte side for SIRQEL - din partner for sykkelutleie. Vi i Birk Sport er stolte over å samarbeide med SIRQEL, en merkevare som deler våre verdier av kvalitet, tilgjengelighet, og kontinuerlig forbedring.

Etter strålende tilbakemeldinger fra sine kunder, har SIRQEL utvidet sortimentet sitt til å inkludere elsykler for voksne. Her kommer vi i Birk Sport inn i bildet. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt utvalg av kvalitetssykler gjennom SIRQELs utleietjeneste. Vår ekspertise innen sykler sikrer at du får den beste rådgivningen og servicen når du leier en sykkel.

SIRQELs mål er enkelt: De ønsker at alle skal ha tilgang til en kvalitetssykkel, og at sykkelen blir det foretrukne transportmidlet. For å oppnå dette er de alltid i bevegelse, alltid på jakt etter måter å forbedre seg på. De er forpliktet til å sørge for at deres produkter brukes lenger, og hjelper kundene med å endre transportvanene sine til det bedre.

Vi i Birk Sport er begeistret for å være en del av SIRQELs reise, og vi oppfordrer deg til å bli med på reisen. La oss sammen gjøre en forskjell for en grønnere, mer bærekraftig fremtid.

Velkommen til SIRQEL og Birk Sport - fremtiden for sykling.

Kontakt oss

Adresse:

SIRQEL AS
827 027 502
Drammensveien 145a
0277 Oslo

Email: [email protected]


Følg oss på