Birk kundeklubb

Alle kan bli medlem i Birk kundeklubb! Som medlem får du en rekke fordeler: 

 - Bonus pa alle kjop

 - Gratis Frakt

 - Tilbud kun til medlemmer

 - Kvitteringskopi for alle dine kjop

BirkClub2022_icon-Freight

5% bonus på alle kjøp

BirkClub2022_icon-freight_1_

Gratis Frakt

BirkClub2022_icon-Offer

Tilbud kun til medlemmer

BirkClub2022_icon-kvitteringskopi

Kvitteringskopi på alle dine kjøp

Medlemskap

Det koster ingenting å bli, eller å være, medlem hos Birk Sport. For å bli medlem må du være en privatperson som har fylt 18 år og ha adresse registrert i Norge. Ditt medlemskap gjelder fra det tidspunktet du har godtatt medlemsvilkårene og registreringen er fullført. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres eller deles med andre. Dette inkluderer familiemedlemmer. Har du flere medlemskap registrert på deg, forbeholder vi oss retten til å slå sammen disse til et medlemskap.

Registrering ved kjøp

Dersom du er registrert medlem og handler i en av våre fysiske butikker, blir salget registrert på deg som medlem dersom du oppgir mobilnummeret ditt i kassa før betalingen blir gjennomført. Dersom du handler på vår nettbutikk www.birk.no blir medlemskapet ditt registrert automatisk, forutsatt at du er logget inn på kundekontoen hvor ditt medlemskap er registrert. [link til «min side» hvor man kan se medlemskap – åpnet i nytt vindu]. Som medlem er du selv ansvarlig for å identifisere deg for å få kjøpet registrert.

Kommunikasjon av tilbud og kampanjer

Som medlem kan du selv velge om du samtykker til at vi skal kunne sende deg spennende tilbud og nyheter fra Birk Sport via e-post og/eller SMS. Eksklusive tilbud til medlemmer kan ikke benyttes eller overføres til andre personer enn mottaker av tilbudet. Du kan når som helst avslutte utsendelser ved å følge instruksjonene i e-posten og/eller SMS’en.

Medlemsfordeler

Bonus på alle dine kjøp

Som medlem vil du opptjene bonus for hver kroner du handler hos Birk Sport. Standardsatsen på opptjening av bonus er 5%. Eksempel: kjøp av en sykkel til kr. 10.000,- vil gi deg en bonus på kr. 500,-. Oppptjent bonus kan kun benyttes ved fremtidige kjøp hos Birk Sport. Både opptjent- og benyttet bonus beregnes per vare. Dersom du som medlem returnerer en vare, får du kun beløpet du har betalt for varen/-e du returnerer. Opptjent bonus, og eventuelt benyttet bonus vil bli reversert. Det er ikke mulig å refordele bonus ved retur av varer.

I perioder vil Birk Sport kunne endre bonussatsen til en høyere prosent for hele, eller deler av sortimentet som en del av en medlemskampanje. Dette vil bli kommunisert til deg som medlem som nyhetsbrev på e-post eller SMS.

Dersom du gjennomfører et kjøp før du er registrert som medlem, har du 48 timer på deg til å fullføre registreringen for at bonus skal kunne beregnes på dette kjøpet. Dersom registreringen ikke blir fullført i tide vil du derfor ikke opptjene bonus på kjøpet.

Gratis frakt

Som medlem vil du alltid få gratis frakt på alle nettordre på www.birk.no. Vi forbeholder oss retten til å endre leveringsmetode avhengig av om du har valgt en metode som ikke er tilgjengelig for din adresse eller størrelsen på pakken. Dersom du for eksempel har valgt «leveres hjem i postkasse» og pakken er for stor, vil dette føre til at leveringen tar 1-3 dager lengere tid enn nødvendig.

Kvitteringskopi på alle kjøp

Som medlem vil du finne kvitteringskopi på alle dine kjøp på medlemssiden på birksport.no. Kun kjøp gjennomført etter du ble registrert som medlem vil være synlig. Dette forutsetter også at kjøpet ble registrert på din medlemskonto. Dersom du trenger kvitteringskopi du ikke kan finne på din medlemsside må du ta kontakt med kundeservice. [hyprerlink til kundeservice]

 

Eksklusive medlemstilbud

Som medlem vil du motta eksklusive tilbud på e-post og/eller SMS. Tilbudene blir kun sendt ut til medlemmer. Tilbudene kan gjelde alle medlemmer, men også personlige tilbud basert på din historikk. Tilbudene kan være rabatt på en vare eller varegruppe, rabattkode eller en høyere bonussats på dine kjøp.

Kjøpsinformasjon, personlige tilbud m.m.

Vi forbeholder oss retten til å analysere dine kjøpsdata. Med det mener vi hva du gjør på våre nettsteder og andre digitale kanaler. Dette kan være aktivitet i sosiale medier der du interagerer med Birk Sport sine poster, i våre fysiske butikker, dine uttalte preferanser og demografisk informasjon. Formålet er å gi deg relevante markedsføringstilbud, fordeler og rabatter, produktinformasjon, invitasjoner til arrangementer og annen målrettet kommunikasjon. Vi vil også kunne formidle informasjon om service på sykler og annen kundeoppfølging. Så langt det er mulig ønsker vi å gi deg personlig tilpasset informasjon og innhold om utvalgte produkter.

Personopplysninger 

Dine personopplysninger brukes til å administrere ditt medlemskap, bonuspoeng, og å analysere ditt brukermønster for å gi deg målrettede og relevante markedsføringstilbud. Anonymisert data blir også brukt til kundeanalyse, forretnings- og metodeutvikling og statistikk. Dine personopplysninger blir også brukt til å administrere medlemskjøp, levering av varer og for å gi deg relevante tjenester eller annen kundeoppfølging. Det rettslige grunnlaget for vår lagring og behandling er utførelse av avtalen. Dersom du avslutter medlemskapet, vil dine personlige opplysninger ikke lengre bli brukt til formålene nevnt ovenfor, forutsatt at ingen lov eller avtale sier motsatt. Informasjon om andre formål med vår behandling av dine personopplysninger og fullstendig informasjon om vår håndtering av personopplysninger finner du i vår personvernerklæring.

Medlemskapets gyldighet 

Ditt medlemskap med Birk Sport er gyldig fra du melder deg inn i kundeklubben til medlemskapet blir avsluttet. Medlemskapet som har vært inaktivt i 36 måneder vil bli avsluttet automatisk. Birk Sport har rett til å avslutte ditt medlemskap dersom det finnes en mistanke om at medlemskapet blir misbrukt på noen måte. Ved en eventuell oppsigelse av medlemskapet bortfaller eventuelle utestående poeng, bonuser, kuponger og andre fordeler umiddelbart.

Force majeure - ansvar ved hendelser utenfor Birk Sports kontroll

Birk Sport er ikke ansvarlige for tap som er en konsekvens av en uforutsett hendelse utenfor vår kontroll. Dette inkluderer blant annet lovbrudd, lovendringer, krigshendelser, naturkatastrofer, epidemi og pandemi. Dette gjelder også streik, boikott og lockout. Birk Sport er heller ikke i ansvarlig for å kompensere medlemmer for indirekte tap og/eller omkostninger med mindre det er lovfestet.

Endringer/justeringer i medlemsvilkårene

Birk Sport har rett til å gjøre endringer i medlemsvilkårene uten forvarsel. Om det blir gjort vesentlige endringer i medlemsvilkårene, vil du bli informert om dette. De til enhver tid gjeldende medlemsvilkår er alltid tilgjengelig på våre nettsider.