Sportienda - kjøp og salg av brukte sykler

Sportienda_1200x300

Birk Sport er et sertifisert Mijøfyrtårn fordi vi er opptatt av bærekraft og miljø. Vi er derfor veldig stolte over å ha inngått samarbeid med Sportienda. De tilbyr kjøp og salg av brukte sykler! Vi er veldig glade for at sykler kan få forlenget sin levetid. Sportienda bidrar til nettopp det, de kaller det for “Sykkulærøkonomi”.

Selg din brukte sykkel uten noe stress

Sportienda tilbyr kjøp av brukte sykler på en trygg, effektiv og avslappende måte. De har en bruktsykkel-kalkulator på Sportienda.com hvor du kan se hva sykkelen din er verdt ut fra sykkelmodell og tilstand. Sykkelen kan leveres inn til Birk Sport sine butikker på Rud i Bærum eller på Sagene i Oslo, evnt. andre partnerbutikker av Sportienda. Ønsker du frakt av sykkelen kan de hjelpe deg med det også.

Sportienda skal selge sertifiserte "nye" sykler

Når Sportienda har fått kjøpt inn nok bruktsykler, vil det bli mulig å kjøpe sertifiserte "nye" sykler hos dem. Alle syklene Sportienda kjøper skal gå gjennom en service og sertifiseres. Det er skal være trygt å kjøpe en sertifisert “ny” bruktsykkel hos Sportienda, du får også en angrefrist på 30 dager.