Mobil sykkelservice

Birk Sport tilbyr mobil sykkelservice på din arbeidsplass. Vi tar med vår mobile servicestasjon og erfarne sykkelmekanikere for å utføre service på de ansattes sykler. Booking gjøres av ansvarsperson i bedriften i bookingskjemaet nedenfor. Betaling av sykkelservice dekkes helt eller delvis av bedriften.

Mobil sykkelservice fra Birk Sport

Mobil sykkelservice trenger et egnet sted hvor servicestasjonen kan stå ved arbeidsplassen. Stedet bør være stort nok til at vi kan sette opp ett eller to telt. I tillegg bør det være et lett tilgjengelig sted for de ansatte for levering og henting av syklene. Parkeringsområde, gressområde eller garasjeanlegg ved arbeidsplassen kan være egnede steder for mobil sykkelservice fra Birk Sport.

Book dag for mobil sykkelservice 
En leder eller ansvarlig person i bedriften bestiller, på vegne av arbeidsplassen, en dag for mobil sykkelservice. Dette gjøres ved å fylle inn bestillingsskjemaet under og sende det inn til Birk Sport. Har du spørsmål, ta kontakt med [email protected]

Lever sykkelen din når du kommer på jobb
Vi setter gjerne opp tre tidspunkter for innlevering av sykler i løpet av dagen. Den ansatte leverer sykkelen inn på passende tidspunkt. Vi kontakter eier direkte om vi anbefaler annen service for sykkelen enn avtalt ved levering av sykkelen.

SMS når sykkelen er klar
Når sykkelen er klar for henting sender vi sms direkte til ansatt. Sykkelen må hentes før endt arbeidstid.

Mobil sykkelservice fra Birk Sport
Mobil sykkelservice fra Birk Sport

Hva er inkludert?
En standard sykkelservice dekker de aller fleste behov. Våre dyktige mekanikere bruker omtrent 30 minutter per sykkel. Betaling for deler kommer i tillegg.

Hva betales av den ansatte?
Den ansatte betaler for eventuelle delebytter. Bytting av deler avtales med den ansatte og våre mekanikere på forhånd av servicen.

Standard service

  • Sikkerhetssjekk
  • Girjustering
  • Bremsejustering, sjekk/skift av bremseklosser
  • Sjekk/skift av dekk/slange*
  • Smøring av kjede og luft i dekk
  • Kontroll av skruer/bolter
  • Bytte fra/til piggdekk*
  • *gjelder ikke sykler med kjedekasse, bakhjulsmotor eller sykler med mutterfestet hjul

Prisliste for bytte av deler
Bytte av bremseklosserKr 99,-
Bytte av skivebremserKr 199,-
Bytte av wireKr 60,-
Bytte av strømperKr 60,-
Bytte av dekkKr 399,-
Piggdekk: Schwalbe Marathon WinterKr 650,-
Mobil sykkelservice fra Birk Sport