Kundefordeler_-_BIRK_SPORT_1200x300_2_

Birk Sport kundefordeler

Hos Birk Sport skal du føle deg trygg! Vi vil være sykkelspesialisten som gir den beste handleopplevelsen i bransjen - og vi vil at våre kunder skal være 100% fornøyde. Derfor lanserer vi nå 30 dager åpent kjøp hvor du kan bytte varen eller få pengene tilbake. I tillegg tilbyr vi løsninger for betalingsutsettelse og ferdig montert sykkel levert hjem til adresser på Østlandet. Les mer om alle våre kundefordeler nedenfor.

30 dager åpent kjøp

Noen ganger er det vanskelig å vite om et kjøp er helt riktig. Derfor lanserer Birk Sport 30 dager åpent kjøp. Du kan teste produktet, både ute og inne, og se om du er fornøyd med det. Ønsker du å benytte deg av åpent kjøp og returnere et produkt, er det viktig at du setter deg inn i hvordan denne kundefordelen fungerer.
Les mer om retur av vare ved åpent kjøp »

Bytte og retur

Ønsker du å bytte eller returnere et produkt? Du kan levere inn eller bytte varen i våre butikker, om den er kjøpt i butikk eller på nett hos Birk Sport. Vi vil hjelpe deg!
Klikk her for returskjema ved bytte eller retur »

100% ferdig montert sykkel levert helt hjem

Birk Sport leverer ferdig montert sykkel til de fleste hjem på Østlandet. Det er Hurtig-Gutta som er vår samarbeidspartner for distribusjon. Bor du ikke innenfor leveringsområdet blir sykkelen levert umontert som vanlig pakke.
Sjekk om du kan få levert ferdigmontert sykkel »

Birk_Sport_Betalingsutsettelse_512x250

Betalingsutsettelse

Handler du i våre butikker tilbyr vi betalingsutsettelse med Santander Handlekonto og handler du i vår nettbutikk tilbyr vi betalingsutsettelse via Klarna.

Gratis førstegangsservice

Kjøper du ny sykkel hos Birk Sport får du gratis førstegangsservice i våre butikker innen 3 måneder etter kjøpsdato. Nye sykler trenger å justeres og etterstrammes etter litt bruk. Huk av for "førstegangservice" når du booker førstegangsservice og husk kvitteringen ved innlevering av sykkelen. 
Klikk her for å booke førstegangsservice »  

Gratis frakt for kundeklubb-medlemmer

Medlemmer av Birk kundeklubb får gratis frakt på store og små bestillinger, i tillegg til en rekke andre medlemsfordeler.
Meld deg inn i Birk kundeklubb her »