_pent_kj_p_-_BIRK_SPORT_1200x300

Retur av vare ved åpent kjøp

Noen ganger er det vanskelig å vite om et kjøp er helt riktig. Derfor tilbyr Birk Sport 30 dager åpent kjøp. Du kan teste varen, både ute og inne, og se om du er fornøyd med den.

Hva gjelder for retur ved åpent kjøp?

Om du ønsker å benytte deg av åpent kjøp og returnere en vare, er det viktig at du setter deg inn i hvordan denne kundefordelen fungerer. Ordningen gjelder for våre privatkunder, og ikke for bestillingsvarer eller sykler hvor kjøpspris på sykkel er over 60.000,-. Det er viktig for oss å unngå bruk og kast, derfor setter vi noen krav til tilstanden til en vare ved retur.

Krav til tilstand på en returnert vare ved åpent kjøp

En vare som returneres må være i samme stand som da den ble kjøpt eller være pent normalt brukt. Vi må dessverre avvise varer som bærer preg av utstrakt bruk, unormal slitasje eller som har synlige skader/riper. Varen må være rengjort og vi oppfordrer våre kunder til å ta vare på originalemballasjen. Kvittering må fremvises.

Hvordan returnere en vare

Du kan du levere inn varen i våre butikker, uansett hvor du har kjøpt den. Der vil du få en ny vare eller pengene tilbake. Bytter gjøres enkelt med gyldig kvittering i butikk. Ønsker du pengene tilbake må du fylle ut og sende inn vårt returskjema. Du mottar en bekreftelsesmail som du tar med sammen med varen og kvittering til butikk. Du kan også returnere varen via post hvis det passer deg bedre. Veiledning til dette får du i bekreftelsesmailen du får tilsendt etter innsendt skjema.
Fyll inn vårt returskjema nedenfor og send inn til oss »