Atran Velo bagasjebrett, MAXI 24-28, Black, AVS

Atran Velo bagasjebrett, MAXI 24-28, Black, AVS

 649,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 649,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Levering: 3-5 virkedager

Solid universial bagasjebrett med integrert AVS festemekanisme. Dette festesystemet har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanismer for sykkelvesker på bagasjebrett. Bagasjebæreren passer til sykler og elsykler både med og uten skivebremser. Alle Atran Velo sykkelvesker, sykkelkurver og sykkelbagger passer til dette bagasjebrettet.

  • Passer sykler med mellom 24" og 28" hjulstørrelse
  • Integrert AVS klikksystem
  • 675 gram
  • 30 kg lastekapasitet

Atran Velo er et svensk merke som har laget sykkeldeler helt siden 1937. I starten hadde de sykkelseter som sitt hovedprodukt. Etterhvert utvidet de produksjonen til å inkludere det meste av sykkeldeler og -tilbehør. Gjennom nittitallet produserte de over 1 million bagasjebrett per år!

I 2016 utviklet de sitt eget klikksystem for bagasjebrett og tilhørende utstyr, AtranVeloSystem, som de fikk designpris for (Red Dot Awards). Dette systemet, AVS, inneholder en stor kolleksjon av bagasjebærere, sykkelvesker, bokser, sekker og annet utstyr som er kompatible med hverandre og som klikkes på bagasjebrettene. Uunnværlig utstyr for å kunne få fullt utbytte av den sykkelen eller elsykkelen man måtte ha. AVS har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanismer for sykkelvesker på bagasjebrett, og mange sykkelmerker og bagasjebrettprodusenter bruker allerede AVS. Blant sykler med bagasjebrett som vi fører, har de fleste syklene fra Superior, Frappe, Rock Machine bagasjebrett med AVS system.

Reviews