Atran Velo, Duo Cover

Atran Velo, Duo Cover

 499,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 499,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Leveringstid: 3-5 virkedager

Smart og praktisk cover for Atran Velo Duo sykkelkurv. Laget i solid aluminium. 

  • Mål: B: 44 cm x H: 36 cm x D: 26 cm
  • Volum: 26 liter
  • Vekt: 1,95 kg

NB! Dette er kun et cover/topplokk til sykkelkurven Atran Velo Duo Large! Selve kurven må kjøpes separat.

Atran Velo er et svensk merke som har laget sykkeldeler helt siden 1937. I starten hadde de sykkelseter som sitt hovedprodukt. Etterhvert utvidet de produksjonen til å inkludere det meste av sykkeldeler og -tilbehør. Gjennom nittitallet produserte de over 1 million bagasjebrett per år!

I 2016 utviklet de sitt eget klikksystem for bagasjebrett og tilhørende utstyr, AtranVeloSystem, som de fikk designpris for (Red Dot Awards). Dette systemet, AVS, inneholder en stor kolleksjon av bagasjebærere, sykkelvesker, bokser, sekker og annet utstyr som er kompatible med hverandre og som klikkes på bagasjebrettene. Uunnværlig utstyr for å kunne få fullt utbytte av den sykkelen eller elsykkelen man måtte ha. AVS har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanismer for sykkelvesker på bagasjebrett, og mange sykkelmerker og bagasjebrettprodusenter bruker allerede AVS. Blant sykler med bagasjebrett som vi fører, har de fleste syklene fra Superior, Frappe, Rock Machine bagasjebrett med AVS system.

Har man ikke et bagasjebrett med AVS kan man enkelt montere på adapteret Atran Velo Newrack eller Atran Velo Newrack 2.0 på bagasjebrettet. Et slikt adapter gjør at alle Atran Velo sine sykkelvesker, sykkelbagger og sykkelkurver kan monteres direkte på bagasjebrettet.

Reviews