Atran Velo kurv, EPIC SHOPPER

Atran Velo kurv, EPIC SHOPPER

 649,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 520,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Stilig sykkelkurv som enkelt monteres på både AVS kompatible frontbagasjebrett og AVS bagasjebrett bak på sykkelen. AVS gjør at kurven enkelt kan klikkes på alle bagasjebrett som har denne typen festemekanisme. Kurven kan lett taes av for å brukes inne i butikk, på jobb eller hvor det måtte være. Praktiske bærehåndtak som kan foldes ut. Max last er 10 kg.

  • Volum 23 liter.
  • Mål: B: 40 cm x H: 20 cm x D: 29 cm.
  • Vekt: 1,38 kg

Atran Velo er et svensk merke som har laget sykkeldeler helt siden 1937. I starten hadde de sykkelseter som sitt hovedprodukt. Etterhvert utvidet de produksjonen til å inkludere det meste av sykkeldeler og -tilbehør. Gjennom nittitallet produserte de over 1 million bagasjebrett per år!

I 2016 utviklet de sitt eget klikksystem for bagasjebrett og tilhørende utstyr, AtranVeloSystem, som de fikk designpris for (Red Dot Awards). Dette systemet, AVS, inneholder en stor kolleksjon av bagasjebærere, sykkelvesker, bokser, sekker og annet utstyr som er kompatible med hverandre og som klikkes på bagasjebrettene. Uunnværlig utstyr for å kunne få fullt utbytte av den sykkelen eller elsykkelen man måtte ha. AVS har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanismer for sykkelvesker på bagasjebrett, og mange sykkelmerker og bagasjebrettprodusenter bruker allerede AVS. Blant sykler med bagasjebrett som vi fører, har de fleste syklene fra Superior, Frappe, Rock Machine bagasjebrett med AVS system.

Har man ikke et bagasjebrett med AVS kan man enkelt montere på adapteret Atran Velo Newrack eller Atran Velo Newrack2.0 på bagasjebrettet. Et slikt adapter gjør at alle Atran Velo sine sykkelvesker, sykkelbagger og sykkelkurver kan monteres direkte på bagasjebrettet.  

Se video av Atran Velo sine produkter og deres AVS festesystem, under bildene. 

14 145-160cm
16 160-170cm
Reviews