Atran Velo kurv, PICNIC basket model M, Brown, AVS

Atran Velo kurv, PICNIC basket model M, Brown, AVS

 749,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 375,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Flott sykkelkurv med AVS for å kunne klikkes på både bagasjebrett foran og/eller bak. Kan enkelt klikkes av for å ta den med inn på butikken, hjemme eller hvor det måtte være. Kurven har et praktisk bærehåntak som kan foldes ut.  Max last er 10 kg.

  • Volum: 24 liter
  • Mål: B: 40 cm, H: 31 cm, D: 25 cm
  • Vekt 1,5 kg

Atran Velo er et svensk merke som har laget sykkeldeler helt siden 1937. I starten hadde de sykkelseter som sitt hovedprodukt. Etterhvert utvidet de produksjonen til å inkludere det meste av sykkeldeler og -tilbehør. Gjennom nittitallet produserte de over 1 million bagasjebrett per år!

I 2016 utviklet de sitt eget klikksystem for bagasjebrett og tilhørende utstyr, AtranVeloSystem, som de fikk designpris for (Red Dot Awards). Dette systemet, AVS, inneholder en stor kolleksjon av bagasjebærere, sykkelvesker, bokser, sekker og annet utstyr som er kompatible med hverandre og som klikkes på bagasjebrettene. Uunnværlig utstyr for å kunne få fullt utbytte av den sykkelen eller elsykkelen man måtte ha. AVS har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanismer for sykkelvesker på bagasjebrett, og mange sykkelmerker og bagasjebrettprodusenter bruker allerede AVS. Blant sykler med bagasjebrett som vi fører, har de fleste syklene fra Superior, Frappe, Rock Machine bagasjebrett med AVS system.

Et bagasjebrett som er AVS kompatibelt vil se ut som bagasjebrettet på disse to bildene. Det skal være to stk 21 mm brede utsparinger i de tverrstilte stagene. En utsparing fremme og en utsparing bak, lik de som har gul sirkel rundt seg. Disse skal det i lengderetningen være omtrent 180 mm mellom. Har man dette, vil alle vesker, kurver, bagger o.l fra Atran Velo passe ditt bagasjebrett.

Har man ikke et bagasjebrett med AVS kan man enkelt montere på adapteret Atran Velo Newrack eller Atran Velo Newrack 2.0 på bagasjebrettet. Et slikt adapter gjør at alle Atran Velo sine sykkelvesker, sykkelbager og sykkelkurver kan monteres direkte på bagasjebrettet.    

Se video av Atran Velo sine produkter og deres AVS festesystem, under produktbildene over. 

14 145-160cm
16 160-170cm
Reviews