Carlos C.1 Lime, Lastesykkel longtail

Carlos C.1 Lime, Lastesykkel longtail

 62 900,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 62900,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Kompakt longtail cargosykkel med kraftig motor, sterke bremser og alt utstyret du trenger

  • Kraftig Brose Drive T motor med 70Nm
  • Dobbelt batteri 2x 522 Wh
  • Enviolo trinnløst gir og kraftige Magura-bremser
  • Heavy-duty ramme med høy lastekapasitet

Kompakt longtail lastesykkel med 20" hjul, Brose-motor, Enviolo trinnløst gir, kraftige Magura skivebremser og alt utstyret du trenger for å frakte barn og varer.

One size fits all

Carlos C.1 har en "one size fits all" ramme størrelse og lav innsteg, noe som gjør at den passer for alle, uansett kjønn . Seteposisjonen er individuelt justerbar og passer for førere fra 150 cm til 195 cm. Dette gir en komfortabel og tilpasset sykkelopplevelse for alle brukere, og gjør det enkelt for flere brukere å dele sykkelen. Sykkelen har vinkeljusterbart stem for sporty til komfortable styreposisjoner. Dette gir deg muligheten til å tilpasse sykkelen etter dine preferanser og behov.

Brose motor og dobbelt batteri

Sykkelen er utstyrt med en kraftig Brose® Drive T mid-motor med 70 Nm og opptil 320% støtte, egen lastemotoroppsett. Dette gir en kraftig, men likevel jevn sykkelopplevelse. Carlos C.1 er utstyrt med to batterier på 522 Wh, for mer enn 1000 Wh total kapasitet. Dette gir deg frihet til å sykle lange distanser uten å bekymre deg for batterikapasiteten. Motoren har "walk assist"-funksjon for å hjelpe deg når du trenger å trille sykkelen. Bare hold inne den lille knappen på undersiden av displayet for å aktivere funksjonen. Produsenten oppgir ca. 120 km rekkevidde, men vær klar over at rekkevidden er avhengig av flere faktorer, slik som totalvekt, terreng, underlag og vindforhold.

Vær oppmerksom på at kun ett av batteriene på Carlos-syklene er tilkoblet motoren om gangen. Når dette batteriet er utladet, må du bytte plass på batteriene for å fortsette bruk av motoren.

Trinnløst gir og kraftige bremser

Et trinnløst navgir fra Enviolo gir et stort spenn mellom tyngste og letteste giret. Giret kontrolleres enkelt med en vrider på styret. For din sikkerhet har sykkelen en kraftige Magura MT5 hydrauliske 4-stempel skivebremser som gir sikkelig bremseeffekt. Dette gir deg full kontroll over sykkelen, selv under bråstopp.

Små og robuste hjul

Sykkelen har små og kraftige heavy-duty hjul med lett rullende CST Brooklyn Pro i 20" x 2.4". Dette gir en jevn og behagelig sykkeltur, selv på ujevne overflater.

Liten og kompakt - når den ikke er i bruk

Sykkelen kan parkeres på høykant, stående på baksiden av bagasjebrettet. Dette gir ekstra fleksibilitet når det kommer til parkering av sykkelen. For ekstra plassbesparelse er også styret sammenleggbart. Dette gjør det enkelt å lagre og transportere sykkelen.

Komplett utstyrspakke

Carlos C.1 har et integrert bagasjebrett for maksimal lastekapasitet og stabil håndtering. Dette gjør den ideell for transport av 2 barn eller 1 voksen pluss last. Sykkelen kommer med et omfattende utvalg av tilbehør som standard fra fabrikken. I tillegg til kraftige lykter og en stabil støtte kommer sykkelen med et utstyrskit for frakt av barn og varer. Carlos Urban Kit: kurv foran, sittepute og barnegrind bak Dette gir deg alt du trenger for å få mest mulig ut av sykkelen din. Sykkelen har en stabil dobbel støtte som gir ekstra sikkerhet og bekvemmelighet når du parkerer sykkelen. Støtten kan låses opp via fot- eller tommelbryter. Dette gir ekstra sikkerhet og bekvemmelighet når du parkerer sykkelen.

Lastekapasitet

Carlos C.1 har en lastekapasitet på 165 kg og en tillatt totalvekt på 205 kg. Dette gjør den til en av de mest robuste og holdbare syklene på markedet.

Ramme 6061-Aluminum longtail-frame, 20“ wheels
Gaffel SR SUNTOUR Mobi 32, 15 mm thru axle
Motor BROSE Drive-T
Batteri 2x 522 Wh dual batt. 36 V, 14,5 Ah Phylion
Display BROSE 1,5“ TFT display
Gir ENVIOLO N380, stepless shifting hub
Bremser MAGURA MT-5, 180mm Disc front/rear
Pedaler Wellgo C211 with anti-slip coating
Styre 620mm CAR.LOS Rise, black mat
Stem CAR.LOS ST-Fold, foldable, black mat
Holker OXO ergonomic, black
Sete Marwi Zurigo, black
Hjul 20" wheels
Dekk CST Brooklyn, 20 x 2.4, Reflex
Lykt foran Sate Light C7, Osram LED 80 Lux
Lykt bak Sate Light M2, 220° light beam
Utstyr CAR.LOS Urban Kit: Kurv foran, Pute bak, Cage bak
Vekt 35 kg
Max. Lastekapasitet 165 kg (syklist og last)
Max. Totalvekt 205 kg

STØRRELSESGUIDE

Størrelse Høyde
onesize 150 - 195 cm

 

Reviews