Cortina E-Mozzo Eclips Black Matt, Elsykkel

Cortina E-Mozzo Eclips Black Matt, Elsykkel

Så lav som  26 900,-

STØRRELSESGUIDE

 

Størrelse Høyde
   
56 175-190 cm

 

Kjempeflott herre elsykkel med Shimano motor og batteri med god rekkevidde og komplett utstyrspakke med skjermer, lykter, lås og bagasjebrett. Passer til bysykling, asfalt og grusveier. Sykkelen har et klassisk utseende og er komfortabel å sykle på.  

  • 60 Nm Shimano Steps E6100 motor
  • 504 Wh batteri som gir ca. 150 km rekkevidde
  • Shimano Nexus 8 gir, innvendig gir
  • Shimano hydrauliske skivebremser
  • Justerbart stem for å oppnå rett og behagelig sittestillling
  • Komfortabelt sete og setepinne med demping

Cortina E-Mozzo er en klassisk elsykkel med moderne funksjoner. Dette er herreversjonen av vår bestselgende elsykkel med lavt innsteg. E-Mozzo er en velutstyrt elsykkel med en kraftig og driftsikker 60 Nm Shimano Steps E6100 krankmotor og stort 504 Wh rammemontert batteri som gir omtrent 150 km rekkevidde i Eco-modus. Sykkelen kommer ferdig utstyrt med skjermer, bagasjebrett, lås og lykter. Dette er en elsykkel som passer særdeles godt til asfalt, grus og bysykling.

Motor og batteri

Elsykkelen kommer med motor og batteripakke fra anerkjente Shimano. Det betyr god kvalitet og holdbarhet, og en rekkevidde du kan stole på. Ved bruk i Eco-modus, har sykkelen omtrent 150 km rekkevidde*, noe som gjør at du kan bruke sykkelen mye for hver gang du trenger å lade. Steps E6100 har 60Nm dreiemoment. Da er den sterk nok til å komme fint opp selv de bratteste bakker. Batteriet kan lades mens det er på sykkelen, eller det kan taes av hvis man vil lade batteriet en annen plass en hvor sykkelen står. Bruk vedlagte nøkler for å låse opp batteriet. 

Girsystem

Ellers er denne elsykkelen utstyrt med Shimano Nexus innvendig girsystem, med åtte gir. Disse skifter man mellom med høyre hånd. Med venstre hånd har man displayet der man kan velge de tre forskjellige elsykkelmodusene, Eco, Normal og High. High gir mest motorhjelp, men bruker også mest batteri. Eco gir mindre hjelp, men til gjengjeld holder da batteriet lenge. Disse tre moduser kan enkelt velges mellom, selv i fart, ved å trykke på knappene på displayet på venstre side av styret. 

Bremser

Elsykkelen har hydrauliske skivebremser. Det gir særdeles god og kontrollert stoppekraft når du trenger det, uansett om det er vått eller tørt ute. Forbrems er på venstre side og bakbrems er på høyre side. Det er ikke pedalbrems, så man kan ikke bremse med å "tråkke bakover". 

Utstyrspakke

Utover dette har denne sykkelen full utstyrspakke, med lys foran og bak som betjenes med en egen knapp på displayet. Bagasjebrett, AXA rammelås (bruker samme nøkler som batteriet), skjermsett, pedaler og støtte. På bagasjebrettet kan man enkelt skru fast et AVS (Atran Velo System) adapter (se unden fanen tilbehør). Når det er på kan alle sykkelvesker, sykkelbager eller sykkelkurver fra merket Atran Velo enkelt klikkes på bagasjebrettet slik at det sitter fast. 

Garanti

5 års garanti på motor og batteri. En veldig god og lang garanti. Vi fikser alle utfordringer med Shimano systemer. Birk Sport er Shimano Servicecenter og sertifisert forhandler. Om det skulle skje at noe blir ødelagt er det viktig å vite hvor man kan fikse det. Dette er en av hovegrunnen til at mange velger å kjøpe sykkel av oss. Ta gjerne en titt i vår Sykkelguide, der du finner svar på mange ofte stilte spørsmål. 

Cortina er et populært sykkelmerke fra Nederland, syklenes hjemland, og er et av Europas ledende merker innenfor by- og elsykler. 

Den svenske nettsiden M3 gir Cortina E-Mozzo full score i sin test. Shimano-motoren, gode gir og bremser og høy byggekvalitet trekkes frem som sykkelens høydepunkter. Les testen på M3.se

*Ulike faktorer gjør at sykkelens rekkevidde vil variere fra bruker til bruker. Blant annet vekt, vær/vind og underlag. 

Ramme Cortina E-Mozzo aluminium
Gaffel Cortina Hi-Ten Disc
   
Motor Shimano DU-E6100, 60 Nm
Batteri Shimano BT-E8010, 504 Wh
Lader Shimano EC-E6002 (1,8A)
Display Shimano SC-E6100, 2,7" LCD, Bluetooth LE
   
Krank Shimano FC-E6100, 38T
Gir bak Shimano Nexus 8 innvendig gir
Girskifter Shimano Nexus 8 Revoshift
Kjede KMC Z1eHX Narrow
Bremser Shimano BL-MT200/BR-MT200 hydrauliske skivebremser, 160 mm rotor
Nav Shimano Nexus 8 bak, Shimano HB-TX505 foran
Felgring Stars J19DC
Dekk CST Reach Reflective 28"x1,60 (42-622)
Pedaler Marwi SP823
Stem Justerbart -10°~+80° quill 25,4 mm
Styre Aluminium, 620 mm, 15°, 25,4 mm
Holker Herrmans DD36
Sete Selle Royal Essenza Moderate
Setepinne Aluminium 27,2 mm, med demping
   
Bagasjebrett Cortina aluminium
Lykt foran AXA Compactline 35 lux powered by e-bike system
Skjermer Curana C-Lite med integrert baklys
Støtte Atran Velo Rex HV X-Long
Lås AXA Victory rammelås
Annet Heldekkende kjedekasse, Widek Decibel ringeklokke

STØRRELSESGUIDE

 

Størrelse Høyde
   
56 175-190 cm

 

Reviews