Frappé FSC 460 LADY Gloss Grey, Elsykkel

Frappé FSC 460 LADY Gloss Grey, Elsykkel

Så lav som  27 900,-
Størrelse Høyde
46 153 - 161 cm
50 159 - 171 cm
54 169 - 185 cm

 

Klassisk, men likevel en moderne elektrisk bysykkel med et stilfullt utseende. Perfekt for hverdagslige sykkelturer til butikken, til jobb, til parken eller hvor det måtte være. 

  • Shimano Steps E6100 motor, 60 Nm dreiemoment
  • Batteri på 500 Wh som gir omtrent 150 km rekkevidde
  • Komfortabelt sete og lavt innsteg gjør at man vil lett kunne komme seg på sykkelen og få en komfortabel sittestilling
  • Shimano hydrauliske skivebremser gir gode bremser uansett vær og føre

Frappe FSC 460 er en flott elsykkel for å sykle rundtom i byen eller på bygda og på fine sykkelveier. Lavt innsteg betyr at det ikke er noe overrør, slik man ser på den klassiske "herresykkelen". Så her trenger man ikke stege over stanga for å komme seg på. Man sitter komfortabelt og har full kontroll på alt rundt seg.

Motor og batteri

Elsykkelen kommer med motor og batteripakke fra anerkjente Shimano. Det betyr god kvalitet og holdbarhet, og en rekkevidde du kan stole på. Ved bruk i Eco-modus, har sykkelen omtrent 150 km rekkevidde*, noe som gjør at du kan bruke sykkelen mye for hver gang du trenger å lade. Steps E6100 har 60Nm dreiemoment. Da er den sterk nok til å komme fint opp selv de bratteste bakker. Batteriet kan lades mens det er på sykkelen, eller det kan taes av hvis man vil lade batteriet en annen plass en hvor sykkelen står. Bruk vedlagte nøkler for å låse opp batteriet. 

Girsystem

Ellers er FSC 460 utstyrt med Shimano Nexus innvendig girsystem, med sju gir. Disse skifter man mellom med høyre hånd. Med venstre hånd har man displayet der man kan velge de tre forskjellige elsykkelmodusene, Eco, Normal og High. High gir mest motorhjelp, men bruker også mest batteri. Eco gir mindre hjelp, men til gjengjeld holder da batteriet lenge. Disse tre moduser kan enkelt velges mellom, selv i fart, ved å trykke på knappene på displayet på venstre side av styret. 

Bremser

Elsykkelen har hydrauliske skivebremser. Det gir særdeles god og kontrollert stoppekraft når du trenger det, uansett om det er vått eller tørt ute. Forbrems er på venstre side og bakbrems er på høyre side. Det er ikke pedalbrems, så man kan ikke bremse med å "tråkke bakover". 

Utstyrspakke

Utover dette har denne sykkelen full utstyrspakke, med lys foran og bak som betjenes med en egen knapp på displayet. Bagasjebrett med medfølgende stropper, AXA rammelås (bruker samme nøkler som batteriet), skjermsett, pedaler og støtte. Bagasjet er av typen AVS, Atran Velo System. Det betyr at alle sykkelvesker, sykkelbager eller sykkelkurver fra merket Atran Velo enkelt kan klikkes på bagasjebrettet slik at det sitter fast. Kompatible sykkelvesker med AVS system finner du her.

Garanti

5 års garanti på motor og batteri. En veldig god og lang garanti. Vi fikser alle utfordringer med Shimano systemer. Birk Sport er Shimano Servicecenter og sertifisert forhandler. Om det skulle skje at noe blir ødelagt er det viktig å vite hvor man kan fikse det. Dette er en av hovegrunnen til at mange velger å kjøpe sykkel av oss. Ta gjerne en titt på vår Sykkelguide, der du finner svar på mange ofte stilte spørsmål. 

Frappé lager urbane, stilige elsykler og vanlige sykler. Her er framkommelighet, design, nyeste teknologi og praktisk funksjon i fokus. Resultatet er elsykkel og vanlige sykler som glir elegant inn i bymiljøet og får folk frem der de skal.

*Ulike faktorer gjør at sykkelens rekkevidde vil variere fra bruker til bruker. Blant annet vekt, vær/vind og underlag. 

Ramme alloy Al-6061
Gaffel rigid, steel
Krank alloy 170, 38T
Gir Nexus 7 speed
Kjede KMC Z1eHX ept
Kjedekasse open, alloy
Brems foran hydraulic disc MT200
Brems bak hydraulic disc MT200
Sete Selle Royal Sfera
Setepinne rigid, alloy
Stem adjustable, alloy
Styre alloy, 620 mm
Holker Herrmans ergonomic and adjustable
Nav foran KT, alloy
Nav bak SG-C3001-7D, 18T
Felger alloy, double wall
Dekk CST Ampero 40-622, puncture protection
Eiker stainless steel
   
Lykt foran AXA Compactline 20 lux
Lykt bak AXA Blueline
Bagasjebrett alloy with binder and AVS
Lås AXA Solid with cable plug in option
Støtte Atran rear kickstand
Pedaler Marwi SP-823
   
Motor Steps DU-E6100, 60 Nm
Display SC-E5000
Batteri 500Wh
Lader 1.8A
Størrelse Høyde
46 153 - 161 cm
50 159 - 171 cm
54 169 - 185 cm

 

Reviews