Frappé FSD M800i Gloss Grey, Elsykkel

Frappé FSD M800i Gloss Grey, Elsykkel

Så lav som  14 940,- Vanlig pris  24 900,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 24900,-
Størrelse Høyde
44 150 - 160 cm
49 160 - 170 cm
54 170 - 180 cm

Moderne og komfortabel elsykkel med overkommelig pris. Fullt utstyrt med skjermsett, lys foran og bak, støtte og bagasjebrett!

  • Moderne ramme med integrert batteri, samt lavt innsteg slik at man enkelt kommer seg på sykkelen
  • Kraftig Sport Drive-motor, 90 Nm sørger for at ingen bakker blir for bratte
  • 400 Wh integrert batteri, som gir opptil 80 km rekkevidde

Frappe FSD 800i er en veldig god elsykkel med en særdeles sterk motor. Lavt innsteg på ramma betyr at det ikke er noe overrør, slik man ser på den klassiske "herresykkelen". Så her trenger man ikke stege over stanga for å komme seg på. Man sitter komfortabelt og har full kontroll på alt rundt seg.

Motor og batteri

Elsykkelen kommer med motor og batteripakke fra merket Sport Drive. Den er med sine 90 Nm veldig sterk og kan dra tungt uten at man føler at det går sakte. Batteriet gir opp mot 80 km rekkevidde*. Batteriet kan lades mens det er på sykkelen, eller det kan taes av hvis man vil lade batteriet en annen plass en hvor sykkelen står. Et deksel vippes til side så kan man enkelt ta ut batteriet fra underrøret. 

Girsystem

Frappe FSD 800i er utstyrt med Shimano Nexus innvendig girsystem, med sju gir. Disse skifter man mellom med høyre hånd. Med venstre hånd har man displayet der man kan velge de forskjellige elsykkelmodusene. Sport Drive motoren har fire ulike modus. Modusen som gir mest kraft bruker også mest batteri, og omvendt. Disse fire moduser kan enkelt velges mellom, selv i fart, ved å trykke på knappene på displayet på venstre side av styret. 

Bremser

Elsykkelen har hydrauliske skivebremser fra Shimano. Det gir særdeles god og kontrollert stoppekraft når du trenger det, uansett om det er vått eller tørt ute. Forbrems er på venstre side og bakbrems er på høyre side. Det er ikke pedalbrems, så man kan ikke bremse med å "tråkke bakover". 

Utstyrspakke

Utover dette har denne sykkelen full utstyrspakke, med lys foran og bak som betjenes med en egen knapp på displayet. Bagasjebrett med medfølgende stropper, AXA rammelås (bruker samme nøkler som batteriet), skjermsett, pedaler og støtte. Bagasjet er av typen AVS, Atran Velo System. Det betyr at alle sykkelvesker, sykkelbager eller sykkelkurver fra merket Atran Velo enkelt kan klikkes på bagasjebrettet slik at det sitter fast. Kompatible sykkelvesker med AVS system finner du her.

Garanti

2 års garanti på motor og batteri. Vi fikser alle utfordringer med Sport Drive systemet. Birk Sport er sertifisert forhandler. Om det skulle skje at noe blir ødelagt er det viktig å vite hvor man kan fikse det. Dette er en av hovegrunnen til at mange velger å kjøpe sykkel av oss. Ta gjerne en titt i vår Sykkelguide, der du finner svar på mange ofte stilte spørsmål. 

Frappé lager urbane, stilige elsykler og vanlige sykler. Her er framkommelighet, design, nyeste teknologi og praktisk funksjon i fokus. Resultatet er elsykkel og vanlige sykler som glir elegant inn i bymiljøet og får folk frem der de skal.

*Ulike faktorer gjør at sykkelens rekkevidde vil variere fra bruker til bruker. Blant annet vekt, vær/vind og underlag. 

Ramme alloy Al-6061
Gaffel rigid, alloy
Motor Sport Drive middle motor M250S, 90 Nm
Display Grip Display
Batteri 400Wh, integrated
Lader 2A
Krank alloy 170, 42T
Gir Nexus 7 speed
Kjede KMC Z1eHX ept
Kjedekasse Hesling Drive, open
Bremser hydraulic disc MT200
Sete Selle Royal Sfera
Setepinne rigid, alloy
Stem adjustable, alloy
Styre alloy, 620 mm
Holker Herrmans ergonomic and adjustable
Felger alloy, double wall
Dekk Scalato Mondano 50-622, puncture protection
Eiker stainless steel
Nav foran HB-TX505, alloy
Nav bak SG-C3001-7D, 18T
Pedaler Marwi SP-823
Bagasjebrett alloy with binder and AVS
Lås AXA Solid Plus with cable plug in option
Støtte Atran rear kickstand
Lys foran AXA Compactline 20 lux
Lys bak Spanninga Pling!
Størrelse Høyde
44 150 - 160 cm
49 160 - 170 cm
54 170 - 180 cm
Reviews
Icon Etikett Beskrivelse Type Størrelse Last ned
Sportdrive consumer manual Brukerveiledning for Sportdrive-systemet pdf 3 MB Last ned