Giant 21 Liv Amiti SMART STA, Elsykkel

Giant 21 Liv Amiti SMART STA, Elsykkel

Så lav som  34 999,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 34999,-

STØRRELSESGUIDE

 

Størrelse Høyde
S 156-169 cm
M 164-175 cm
L 170-184 cm

 

 

Lekker elsykkel fra LIV serien til Giant. Ideel for by, grus og skogsbilveier. 

 • Ny dame-elsykkel fra Giant Liv
 • Ekstra lang rekkevidde opptil 150km
 • Høy komfort med mykt sete, demper og oppreist sittestilling
 • Giant Yamaha SyncDrive Sport motor, min 70Nm (maks 80Nm)
 • 500wh integrert batteri

 

Sykkel for damene!

Giant Liv Amiti SMART STA er ideell for tur og pendling, og gir deg kraften til å sykle lenger. Giant Liv Amiti SMART er en kraftig og allsidig elsykkel med integrert batteri, og kommer utstyrt med skjermer, bagasjebrett og lykter. Det integrerte bagasjebrettet gjør det enklere å ta med seg det du trenger. Dempegaffel fra SR Suntour og gode dekk gjør at sykkelen egner seg like godt på grusveier som i byen.

Les testen på Explore E+ 2 av Tek.no her!

Motor og batteri

Når man skal velge el-sykkel burde man prioritere motor og batteri. Det er tross alt dette som gjør sykkelen til en el-sykkel. Det er sterkt anbefalt å velge en plattform(motor og batteri system) fra et annerkjent merke med god erfaring i sykkelbransjen. Dette er i all hovedsak Shimano, Bosch og Yamaha. 

Syncdrive Yamaha motor

Motoren har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom verdenskjente Yamaha og Giant som er verdens største sykkelprodusent. Yamaha lager motoren og Giant programmerer den. Syncdrive står for synkronisering av motor og rytter. Det betyr at motoren hele tiden føler på tråkket og speiler kraften for å gi rytteren en sensasjon av at motoren er en forlengelse av ens eget tråkk. Dette gir den magiske opplevelsen man er ute etter. Syklingen oppleves som normal, men man har rett og slett blitt mye sterkere og kan med det sykle både raskere og lengre!

Smart Assistanse

Alle Syncdrive motorer er utstyr med smart assistanse teknologi som hele tiden arbeider med å matche rytterens behov. Motoren er utstyrt med en rekke sensorer som måler system, rytter og terreng for å optimalisere rekkevidde og assistanse. Giant og syncdrive er de eneste som måler både tråkk og terreng. Det er ingen andre systemer på markedet som gjør det samme. Mange mener ay dette fortrinnet gjør dette til en av de mest popuære systemene. Denne teknologien bidrar til økt rekkevidde og en super smoothe sykkelopplevelse.

Yamaha Syncdrive sport - Smart Motor

Denne motoren er helt ny for 2021 og er smartere, mindre bråkete og enda mer effektiv en forgjengeren fra 2020. Et ideelt valg for syklisten som ønsker en allsidig elsykkel som kan brukes til alle formål. Syncdrive Sport leverer mye kraft i alle hastigheter. Smart assistansen kalkulerer ut ifra torque, tråkkfrekvens, helning i terrenget og hastighet. Denne informasjonen bestemmer hvor mye assistanse rytteren får.

Kvikk respons: Motoren er programert slik at den kan om nødvendig yte maksimalt fra første tråkk, andre motorer trenger litt tid og fart for å komme seg til maksimal assistanse. Det er denne teknologien som gjør den nye motoren fra Giant smartere enn konkurrentene.

Justerbar kraft: Selv om motoren justerer seg selv kan rytteren om ønskelig justere de forskjellige nivåene selv ut ifra egne preferanser.

Smart Lader

Smart laderen fra Giant er den raskeste laderen med 6A. Det tar ca 2 timer å lade et 500wh til 80%. Denne laderen hjelper til med å forlenge batteriets levetid. Den fanger opp når batteriet har blitt ladet 500 ganger. Etter 500 ladesykluser leverer laderen lavere volt for å forbygge slitasje i battericellene. Om du trykker på den lysende knappen på selve laderen går laderen i forebyggende modus og lader batteriet kun opp til 60%. I mange tilfeller trenger man ikke 100% batteri. De som pendler trenger ofte kun 60% batteri for å komme seg frem og tilbake til jobb.

 

Apper

Giant har utvikler apper for at du som bruker kan konfigurere din Giant sykkel.

Giant Ridelink elsykkel APP

 • Kobler mobilen til elsykkelen
 • Kompatibel med alle nye elsykler fra Giant

 

Giant RideControl APP

 • Juster hvor mye kraft de forskjellige nivåene skal yte. Skreddersy elsykkelen til ditt behov
 • Du kan også velge mellom ferdig konfigurerte programmer
 • Oppgir puls, hastighet, distanse og kalorier brent. Hjelper deg med å styre treningen
 • Navigasjon som hjelper deg med å finne din destinasjon, Du kan bli guidet via app og sykkelkomputer
 • Få opp inngående anrop, sms og andre notifaksjoner på displayet til el-sykkelen. Med det slipper du å styre med mobilen mens du kjører.


MIK kompatibelt system

MIK er en festeanordning for sidevesker, kurver og bagger på bagasjebrettet. Det er et klick-on system som gjør det lett og ta av og på bagasjeløsningen du har valgt.

Mik system

Garanti og Verksted

5 års garanti på motor og batteri. Bedre garanti finner man ikke! Vi fikser alle utfordringer med Giant, Shimano og Bosch systemer. Birk Sport er Shimano, Bosch og sertifisert Giant forhandler. Dette gjør oss klassifiserte til å reparere alle syklene vi tilbyr gjennom våre verksteder.

Klikk her for å se verkstedene våre

Giant som sykkelprodusent

Giant er verdens største sykkelprodusent og ansees for å være et av de ledende merkene på high-end sykler og elsykler. Giant ble etablert i Taiwan i 1972 og har med det snart 50 års erfaring. Det var blant annet Giant som var de første til å masseprodusere aluminium og karbon sykler til verdensmarkedet. De følger ikke etter andre produsenter, men baner sin egen vei. Dette bevises nok en gang med at de utvikler sitt eget el-sykkel system. Det er ikke av ingen grunn at Giant blir omtalt som en av de største pionerene innen produksjon og utvikling av sykler.

Størrelser S, M, L
Ramme ALUXX SL-Grade Aluminum
Dempegaffel SR Suntour NEX E25 DS 75mm vandring
Motor Giant SyncDrive Sport
Batteri Giant EnergyPak Smart 500, 36V Integrated Lithium-Ion
Display Giant RideControl EVO
Lader  Giant EnergyPak Smart 6A charger
Krank Forged Alloy minimal Q-factor, 42T
Gir bak Shimano Alivio M3100, 9-Speed
Girskifter Shimano SL-M2000
Kassett Shimano CS-HG200, 11-36T, 9-Speed
Kjede KMC e.9 Sport, E-bike optimized
Bremser Shimano BR-MT200, hydraulisk skivebrems, 180mm
Nav Giant eTracker, [F] 100x9mm QR [R] 135mm QR
Felgring Giant eX 2, Tubeless Ready, 700c aluminium
Dekk Giant Crosscut Gravel 2, 700x45c (622x45), Tubeless Ready, Reflex
Pedaler Aluminum Platform
Stem Giant Contact
Styre Giant Connect XC Riser 31.8x690mm
Sete Liv Comfort
Setepinne Giant 30.9mm, 2-bolt Micro Adjustable, Forged Aluminium
Bagasjebrett MIK rack, system bag & basket compatible
Lykt foran Axa BlueLine 30Lux Steady E6
Lykt bak Axa BlueLine Steady E6 rear

STØRRELSESGUIDE

 

Størrelse Høyde
S 156-169 cm
M 164-175 cm
L 170-184 cm

 

Reviews