Giro Sykkelsko Latch Black

Giro Sykkelsko Latch Black

Så lav som  1 699,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1699,-

Sykkelsko for flate pedaler med pigger/pins. Disse sykkelskoene har ikke feste for cleats, slik at man sitter fastkoblet til pedalen. Istede er den laget for å få raskt og godt feste med pedaler med små pigger på, slik at man enkelt kan slippe "taket" på pedalen, men uten å skli av når man sykler. De kan naturligvis brukes på flate pedaler uten pigger også. 

  • Overdel i hurtigtørkende mikrofiberstoff
  • 3D Molded såle som passer perfekt til foten, med Tack Rubber såle for optimalt grep
  • Normale i størrelsen

Denne terrengsykkelskoen har en passform som får foten så nær pedalen som mulig. Dette gir den beste kontakten med pedalen, sykkelen og dermed underlaget du sykler på. Sålen kommer med Tack Rubber som en veldig elastisk blanding som matcher grep med slitestyrke i Giros nye Gamma mønster design. For mellomsålen har Giro benyttet ny teknologi, Mute Foam, som er en type skum som er laget for at det skal slå sakte tilbake når det blir komprimert. Dette reduserer slag og kompresjoner mens du sykler og gjør det lettere å holde skoen, og foten, på plass på pedalen. 

Overdelen er laget i hurtigtørkende mikrofiberstoff. SKoen har også forsterket tå-parti for økt slitestyrke og holdbarhet. Vekt i str 43 er 334 gram. 

Reviews