Giro Empire VR90, Sort, Sykkelsko, Gravel/Terreng

Giro Empire VR90, Sort, Sykkelsko, Gravel/Terreng

Så lav som  3 399,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 3399,-

Toppmodell sykkelsko for terrengsykkel og gravel! En av de absolutt beste sykkelskoene på markedet. Lav vekt, elastisk og god passform, stiv karbonsåle for maks kraftoverføring, og gummiert yttersåle for godt grep de gangene du må av sykkelen. I tilleggserden meget bra ut!

  • Elastisk og pustende overlær
  • Stramming med lisser - både stilig og gir den beste muligheten for perfekt stramming av skoen
  • Følger med ekstra oppbygging om man vil støtte opp innersålen ekstra

Giro Empire VR90 er en av de letteste og beste sykkelskoene for terrengsykkel og gravel. Med disse skoene settes standarden!

Overlegen komfort og ytelse. Yttersåle i fullkarbon som i tillegg er lett gummiert for å få godt grep når man må av sykkelen. Her sklir man ikke på våte røtter og svaberg om man må nedi med foten. Overdelen er laget av pustende Evofiber, et syntetisk overlær fra Teijin. Det gir suveren passform og støtte som ikke strekker seg ved bruk. Med den medfølgende justerbare SuperNatural Fit-fotsengen kan du justere passform og fotbuestøtte for optimal tråkkeffektivitet.

Med lissestrmaming kan man stramme akkurat så stramt eller løst som man ønsker, og tilpasse ulike seteder nedover fotbladet. Det kan man ikke med tradisjonell to eller tre punkts strammemekanismer som BOA stramming eller borrelås. 

Med sine 315 gram (str 42,5) så er dette blant de letteste terrengsykkelskoene, og et naturlig valg for deg som er ute etter den beste skoen å sykle på gus og sti med!

Reviews