Hercules barnesete

Hercules barnesete

 1 899,-
Mer enn 5 stk. forventet på lager.
10. september 2021

Barnesete som monteres bak på Hercules Rob Family lastesykkel.

Barnesete som monteres bak på Hercules Rob Family lastesykkel. Passer for barn mellom 1 og 6 år, eller mellom 9 og 22 kg. På lasteplanet er det plass til opptil to barneseter.

  • Min. alder: 9 mnd
  • Maks vektgrense: 22 kg

Det anbefales sterkt å bruke Hercules sidestøtter når man har barnesete montert bakerst på lasteplanet.

Hercules som sykkelmerke ble til i Tyskland allerede på slutten av 1800-tallet, som den andre sykkelfabrikken i hele Tyskland. Utover mellomkrigstida ble det, i tillegg til vanlige sykler, også produsert "trømopeder". Dette ledet videre til at det etter 2. verdenskrig også ble laget motorsykler i Hercules-fabrikken i Nurnberg. I tøff konkurranse med andre merker, samt oljekrisa, måtte Hercules utvide horisonten og tidlig på 70-tallet var det første elektriske kjøretøyet et faktum. Gjennom 70-tallet ble det solgt flere tusen av EL-mopeden Hercules E1, itillegg til over 200000 vanlige sykler årlig. Den elektriske metoden var kommet for å bli, og Hercules utviklet, og produserte den første elsykkelen, med både skivebremser og integrert batteri, allerede i 1985. Pga for høye kostnader for masseproduskjon ble det med 20 prototyper av denne, men frøet om elsykler var likevel sådd.

Hercules er blitt en spesialist på elsykler og lager i dag elsykler i alle varianter. 35 års erfaring med elsykler er det få, om noen andre, som har.

Reviews