Hercules setepute med styre, barnesete

Hercules setepute med styre, barnesete

 600,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1999,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Morsomt barnesete for montering bak på Hercules Rob Family lastesykkel.

Morsomt barnesete som lar barnet være mer med på sykkelturen enn ett vanlig tradisjonelt barnesete. Monteres bak på Hercules Rob Family lastesykkel. Passer for barn mellom 6 og 10 år, eller opptil 35 kg. På lasteplanet er det plass til opptil to, like eller forskjellige, barneseter.

For å montere setet på en Hercules Rob Family lastesykkel trenger du også X-Rack rail adapter. Se tilbehør under.

Det anbefales sterkt å bruke Hercules sidestøtter når man bruker dette barnetsetet. Maks vektgrense 35 kg.

Hercules som sykkelmerke ble til i Tyskland allerede på slutten av 1800-tallet, som den andre sykkelfabrikken i hele Tyskland. Utover mellomkrigstida ble det, i tillegg til vanlige sykler, også produsert "trømopeder". Dette ledet videre til at det etter 2. verdenskrig også ble laget motorsykler i Hercules-fabrikken i Nurnberg. I tøff konkurranse med andre merker, samt oljekrisa, måtte Hercules utvide horisonten og tidlig på 70-tallet var det første elektriske kjøretøyet et faktum. Gjennom 70-tallet ble det solgt flere tusen av EL-mopeden Hercules E1, itillegg til over 200000 vanlige sykler årlig. Den elektriske metoden var kommet for å bli, og Hercules utviklet, og produserte den første elsykkelen, med både skivebremser og integrert batteri, allerede i 1985. Pga for høye kostnader for masseproduskjon ble det med 20 prototyper av denne, men frøet om elsykler var likevel sådd.

Hercules er blitt en spesialist på elsykler og lager i dag elsykler i alle varianter. 35 års erfaring med elsykler er det få, om noen andre, som har.

Reviews