Lake MXZ 304 Wide, vintersko Black/White

Lake MXZ 304 Wide, vintersko Black/White

Så lav som  3 499,-

Rå vintersko for norske forhold! BOA strammesystemet sørger for komfortabel og god stramming og passform. Winter-lesten har en mye bredere og høyere tåboks enn de tradisjonelle lestene, og dermed kan foten få ordentlig blodomløp selv når du går med tykke sokker.

  • Vannavstøtende
  • BOA strammesystem
  • Bred lest

Lake har laget sykkelsko i nærmere 40 år, og etter de lanserte sin første vintersko har de nærmest nærmest blitt synonymet for vintersko. Lake lager sannsynligvis de desidert beste vintersykkelskoene på markedet.

Den nye M4-spennen fra BOA er perfekt på is, gjørme og andre utfordrende forhold, og er designet for å enkelt kunne justeres med hanskene på. Den kombinerer holdbarhet og lukkekraft for å stå i mot sterke krefter og støt, helt uten å gå på kompromiss med passform. 

MXZ 304 har Pittards WR100 lær i overdelen som former seg godt til foten. Læret har vannavstøtende egenskaper og er både isolerende og pustende.100% fôret med Outlast temperaturregulerende materiale, hvilket sikrer jevn temperatur og hindrer svette i å lede kulde inn i skoens kjerne. 200 gram Thinsulate isolering fra tå til hæl gir en behagelig buffer som ikke absorberer vann, men fremedeles puster slik at ikke fukt samles inni skoen.

Mountain V yttersåle fra Vibram tåler tøffe tak. Bygget på Lake sin legendariske nylonsåle som er ekstremt komfortabel og stiv. For stabilt fotfeste benyttes den holdbare og grepvennlige gummisålen fra Vibram. Innersålen Thermosal Winter består av fem lag med fuktavstøtende filt, aluminium og innvendige luftbobler som ikke sprekker. Innkapslet luft er den beste isolasjon mot kulde.

Det anbefales å gå opp en størrelse enn du normalt bruker.

Reviews