Maxxis Aspen 29x2.25 TR EXO, 2C, Dekk

Maxxis Aspen 29x2.25 TR EXO, 2C, Dekk

 749,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 749,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Levering: 3-5 virkedager

Aspen - Lett og raskt XC dekk! Aspen er et racing XC dekk som har et lavt profil som sikrer deg gode rulleegenskaper men knastene er utviklet til å gi deg godt grep i terrenget. Dual compound (2C) bidrar til raskt rulling og gode svingegenskaper. Til tross for det aggressive designet presser Aspen vekta nedover og setter standard for et raskt rundbanedekk med stort volum. Det gjør Aspen til et glimrende valg for deg som kjører hardt og vil vinne, samtidig som det er et veldig godt dekk til markabruk. 

  • Dual Compound
  • Tubeless Ready - klar til å settes opp slangeløst
  • 120 TPI

EXO Protection - Et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper.

TR - Tubeless Ready - Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.

2C - Dual Compound - To gummiblandinger fordelt på dekket for å oppnå lavere rullemotstand og bedre grep i svinger. Brukes på utvalgte landeveis- og MTB dekk.

TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

Reviews