Maxxis Ikon 26x2.20 Dekk 2C

Maxxis Ikon 26x2.20 Dekk 2C

 499,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 499,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Ikon kom som en vind inn i terrengsykkelverdenen, og tilbød ikke bare et raskrullende og lett dekk. Det viste seg også å ha særdeles gode terrengegenskaper, også utenfor grusveien. Glatte røtter og sleipe fjellpartier ble plutselig en mindre utfordring enn tidligere, og Ikon fikk en følgerskare uten like. Til den daglige treningen, Birken, Ultrabirken eller stitur. Ikon er med på alt.

  • 2C-Dual Compound
  • Folding
 
2C - Dual Compound - To gummiblandinger fordelt på dekket for å oppnå lavere rullemotstand og bedre grep i svinger. Brukes på utvalgte landeveis- og MTB dekk.
 
MaxxSpeed - Hovedsakelig brukt til raske rundbane- og maratondekk. De to ytre gummitypene er designet for å sikre lavest mulig rullemotstand i tillegg til å optimalisere grep og slitestyrke.
 
TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.
Reviews