Maxxis Receptor 28 TR EXO 2C Gravel Dekk 40-622

Maxxis Receptor 28 TR EXO 2C Gravel Dekk 40-622

 699,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 699,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Leveringstid: 3-5 virkedager

Superraskt semislick dekk for Gravel. Receptor er designet for asfalt og hardpakket underlag som skogsbilveier og lett grus. Rullebanen har et meget raskt mønster, med sideknaster for kontroll i svingene. Selvfølgelig med EXO beskyttelse og tubeless ready.

  • Lettrullende og slitesterkt
  • Klassisk diamantmønster i overflaten sikrer godt grep i alle forhold
  • Tubeless Ready - klar til å settes opp slangeløst

EXO Protection - Et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper.

TR - Tubeless Ready - Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.

2C - Dual Compound - To gummiblandinger fordelt på dekket for å oppnå lavere rullemotstand og bedre grep i svinger. Brukes på utvalgte landeveis- og MTB dekk.

TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

Reviews