Maxxis Rekon Race 29x2.40 WT TR EXO Dekk

Maxxis Rekon Race 29x2.40 WT TR EXO Dekk

 749,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 749,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Leveringstid: 3-5 virkedager

Rekon Race i 2.40" bredde for maksimalt grep! Et moderne XC dekk for moderne XC løyper! Det siste dekket i rekken av WorldCup vinnende XC dekk fra Maxxis. Dette raske dekket har vært førstevalget av bl.a Nino Schurter og flere av de andre World Cup stjernene, i jakten på pallplasser.

Rekon Race er lettrullende, men aggressiv nok til å gi grep og selvtillit i terrenget. Den låner mønsteret fra sin storebror på sti, Rekon, men med lavere og mindre knaster. Designet er fint tilpasset til dagens litt brede XC felger.

 

  • 2C-Dual Compound
  • MaxxSpeed 2C gummiblanding
  • EXO Protection
  • Folding
  • TR-Tubeless Ready
  • 120 TPI

EXO Protection - Et ekstremt sterkt materiale lagt til sideveggene for å unngå kutter og rifter. Dette materialet er meget fleksibelt, dermed påvirkes ikke dekkets øvrige egenskaper.

TR - Tubeless Ready - Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.

2C - Dual Compound - To gummiblandinger fordelt på dekket for å oppnå lavere rullemotstand og bedre grep i svinger. Brukes på utvalgte landeveis- og MTB dekk.

TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

Reviews