New Looxs Sykkelveske, Alba Double MIK, Bamboo Sand

New Looxs Sykkelveske, Alba Double MIK, Bamboo Sand

 1 599,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1599,-
0 stk. på nettbutikk

Praktisk og solid dobbel sykkelveske for alle typer sykler og elsykler som har MIK kompatibelt bagasjebrett. Våre Giant Explore elsykler har det. Sykkelveska har et stort hovedrom i hver veske, samt en mindre glidlåslomme under klaffen. 

  • Vannavvisende
  • Mål: 37 x 17 x 37 cm (x2)
  • Volum: 42 liter 

Alba Double sykkelveske er laget av vannavvisende polyester. Klaffen faller fint over vesken, noe som gjør den vannavstøtende og gir god beskyttelse mot lett regn. Sykkelvesken er solid og holder formen godt på grunn av plaststiverne som glir inn i bunnen og baksiden av veska slik at den ikke mister formen, noe som gjør det enkelt å oppbevare ting i veskene.

Alba Double har reflekterende detaljer for bedre sikkerhet ved dårlig sikt.

Sykkelvesken har en forhåndsmontert MIK-adapter slik at veskene klikker raskt på bagasjebæreren. Du kan frigjøre vesken fra sykkelen med én rask bevegelse – en veldig praktisk funksjon hvis du ikke liker å la sykkelvesken ligge på sykkelen. Fordelen med MIK-monteringssystemet er at sykkelvesken alltid er ordentlig festet til bagasjebæreren, slik at den forblir på plass og ikke glir rundt. En liten borrelåsstropp lar deg feste sykkelvesken sikrere til sidene av bagasjebæreren.


New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tilleg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

Reviews