New Looxs Sykkelveske, Shopper Kota, Nomi Blue

New Looxs Sykkelveske, Shopper Kota, Nomi Blue

 799,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Levering: 3-5 virkedager

Flott enkelsidig sykkelveske fra New Looxs som passer til alle sykler, så lengede har et bagasjebrett. Sykkelvesken klipses på, samt festes med en borrelås. Vesken har 2 ekstra glidelåslommer foran og på innsiden, i tillegg til hovedrommet. Hovedrommet lukkes med glidelås.

  • Laget i vannavvisende materiale
  • Volum: 24 liter
  • Mål: 45 x 18 x 36 cm

Sykkelvesken er festet til bagasjebrettet med New Looxs plastkroker slik at den passer til praktisk talt alle typer sykler, inkludert elektriske. Du kan feste vesken enda sikrere til sykkelen med borrelås-stropp mellom krokene. Når du fjerner vesken fra sykkelen kan krokene gjemmes bort i en borrelåslomme, slik at de ikke lenger er i veien og sykkelvesken ser nå ut som en vanlig veske. Den kan også festen til frot bagasjebrett, ved å bruke borrelås-stroppene.  

Sykkelvesken er solid og holder formen godt takket være skumforsterkningen på sidene av vesken, slik at den ikke mister formen, noe som gjør det enkelt å oppbevare ting i vesken.


New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

Reviews