New Looxs Sykkelveske, Sports trunkbag RT, Black

New Looxs Sykkelveske, Sports trunkbag RT, Black

 1 299,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1299,-
0 stk. på nettbutikk

Sports Trunkbag er en hendig skulderveske som passer for Racktime bagasjebrett. Vesken har en forhåndsmontert Racktime Snapit Adapter, som kan justeres for smale og brede Racktime bagasjebrett. Bare klikk Trunkbagen rett på bagasjebrettet og ta den enkelt av etter bruk med en rask bevegelse. Vesken har regntrekk og reflekselementer på tre sider. Hovedrommet kan utvides. Vesken har også tre innerlommer og en flaskeholder bak.

  • Vannavvisende
  • Volum: 32 liter
  • Mål: 34 x 20 x 27 cm

Sports Trunkbag sykkelveske med Racktime-adapter passer til Racktime bagasjebrett. Følgende sykler fra oss har dette:

  • Birk E-ONE 
  • Birk E-ONE LS
  • Birk E-ONE LTD
  • Birk E-ONE LTD LS
  • Birk E-SUV
  • Birk E-SUV LS

Sykkelvesken har en forhåndsmontert Racktime-adapter slik at veskene klikkes raskt på bagasjebrettet. Du kan frigjøre vesken fra sykkelen med én enkel, rask bevegelse – en veldig praktisk funksjon hvis du ikke liker å la sykkelvesken være igjen på sykkelen. Og selvfølgelig er det bedre å ta sykkelvesker av sykkelen hvis du trenger å transportere sykkelen på bil. Fordelen med monteringssystemet er at sykkelvesken alltid er ordentlig festet til bagasjebrettet, slik at den forblir på plass og ikke glir rundt. En liten borrelåsstropp lar deg feste sykkelvesken sikrere til sidene av bagasjebrettet.

Sports Trunkbag sykkelvesken er laget av vannavvisende polyester. Det medfølger vanntett trekk som enkelt kan taes på om det starter å regne. 

New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

*For elsykkelen BIRK E-ONE CX passer IKKE sykkelvesker med Racetime systemet. For denne elsykkelmodellen er det sykkelvesker med Atran Velo systemet som passer.

Reviews