New Looxs Sykkelveske, Vigo Double Racktime, Black

New Looxs Sykkelveske, Vigo Double Racktime, Black

 1 399,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1399,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Levering: 3-5 virkedager

Vigo Double fra New Looxs er en dobbel sykkelveske med praktisk kroklukking. Vesken har en forhåndsmontert Racktime Snapit Adapter, som kan justeres for smale eller brede Racktime bagasjebrett, som passer de aller fleste av våre BIRK elsykler. Fest vesken på bagasjebrettet med bare ett klikk og ta den av etter bruk med en enkel, rask bevegelse. Vesken har ekstra rom slik at du enkelt kan ta med deg alle tingene dine, og de reflekterende elementene utenpå sørger for at du er godt synlig i mørket.

  • Vannavvisende
  • Volum: 37 liter
  • Mål: 31 x 40 x 15 cm (2x)

Vigo Double sykkelveske med Racktime-adapter passer til Racktime bagasjebrett. Følgende sykler fra oss har dette:

  • Birk E-ONE 
  • Birk E-ONE LS
  • Birk E-ONE LTD
  • Birk E-ONE LTD LS
  • Birk E-SUV
  • Birk E-SUV LS

Sykkelvesken har en forhåndsmontert Racktime-adapter slik at veskene klikkes raskt på bagasjebrettet. Du kan frigjøre vesken fra sykkelen med én enkel, rask bevegelse – en veldig praktisk funksjon hvis du ikke liker å la sykkelvesken være igjen på sykkelen. Og selvfølgelig er det bedre å ta sykkelvesker av sykkelen hvis du trenger å transportere sykkelen på bil. Fordelen med monteringssystemet er at sykkelvesken alltid er ordentlig festet til bagasjebrettet, slik at den forblir på plass og ikke glir rundt. En liten borrelåsstropp lar deg feste sykkelvesken sikrere til sidene av bagasjebrettet.

Denne sykkelvesken er laget av vanntett polyester. Klaffen faller fint over vesken, noe som gjør den vannavstøtende og gir god beskyttelse mot lett regn. Vesken har reflekterende detaljer for mer sikkerhet ved dårlig sikt.

New Looxs er merkevaren til den nederlandske familiebedriften Burgers Lederwaren, som har over 70 års erfaring i design og produksjon av sykkelvesker. New Looxs har sykkelvesker, sykkelbagger og annet tilbehør til alle bagasjebrettsystemene på markedet. Vi fører sykkelvesker fra New Looxs til click-on systemene MIK og Racktime, som vi blant annet kan finne på henholdsvis Giant Explore og de fleste BIRK elsykler. I tillegg har vi endel universielle sykkelvesker som passer på alle bagasjebrett, uansett merke. 

*For elsykkelen BIRK E-ONE CX passer IKKE sykkelvesker med Racetime systemet. For denne elsykkelmodellen er det sykkelvesker med Atran Velo systemet som passer.

Reviews