Qibbel 6+ Junior Black, Barnesete

Qibbel 6+ Junior Black, Barnesete

 990,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 990,-
Mer enn 3 stk. på nettbutikk
Levering: 3-5 virkedager

Qibbels sykkelseter er egnet for barn i alderen 6 år og oppover opp til rundt 10 år eller 35 kilo. Qibbel 6+ barnesete er veldig solid som har et sikkerhetsbeltesystem og sammenleggbare fotstøtter. Setet passer for barn som veier opptil 35 kilo, så det er supersterkt. Spør Birk om din bagasjebærer er egnet for vekten. Sjekk ut vårt 6+ barnesete eller gå til en av sykkelbutikkene våre for å få noen gode råd.

QIBBEL 6+JUNIOR BLACK BARNESETE

Sykkelsete fra Qibbel er et perfekt valg for deg og barnet takket være dens komfort. Ryggstøtten har et slitesterkt og ventilert mesh materialet som vil gi barnet et ergonomisk følelse. Dette materialet brukes også i ryggsekker og kontorstoler.

Det beste av alt er at dette sykkelsetet kan monteres bak på sykkelen på et øyeblikk. Du snur klemmen inn og ut, og fjerner setet ved hjelp av opplåsningsenheten bak. Alt dette kan gjøres uten å bruke en skrutrekker.

SPESIFIKASJONER

 Anbefalt vekt barn: opp til 35 kg
 Egnet for bagasje bredde: 11-17 cm
 Passer til diameter: 10-22mm
 Ryggstøtte: Mesh materiale som er behagelig og slitesterk
 I samsvar med: EU-EN14344-standard
 Farge:Black

ER QIBBEL AIR NOE DU KUNNE HA TENKT DEG?

Sjekk i så fall om bagasjebæreren din er mellom 11 og 17 centimeter bred og kan bære minst 25 kilo. Rørdiameteren må være 10 til 22 millimeter. For tynne rør (diameter 10 til 14 millimeter) har vi en spesiell innsats. Denne syntetiske innsatsen leveres som standard. Spør din lokale Birk sykkelbutikk for råd.

INSTRUKSJONER

Tilbehør: Lås |

For å sikre stolen mot tyveri, kan du låse den på sykkelen med en Qibbel-lås som selges separat som tilbehør.

Justering av fotstøtten |

Fotstøttene kan enkelt justeres uten bruk av verktøy. Fotstøtten justeres ved å vri klipsen 90 grader oppover, deretter skyves den opp eller ned til den allerede formede posisjonen. Når fotstøtten er på riktig høyde, skru ned klipsen igjen slik at den låses på plass.

Bruk av sikkerhetsbeltet |

For å løsne bilbeltet: Skyv inn de tre sorte prikkene samtidig og skyv belte oppover. Skulderstroppene kan adskilles ved å skyve de sorte delene bort fra hverandre. Fest beltet ved å først å trykke de svarte delene sammen, og deretter skyve dem ned i holderen. Stram belten til den sitter komfortabelt og tett. Beltet kan løsnes ved å vippe klippene oppover.

VEDLIKEHOLD

Rengjør stolen regelmessig med såpevann.
Sjekk regelmessig at alle bolter og lignende er strammet godt til.
Etter en ulykke må stolen byttes ut, selv om den ikke er synlig skadet.
Hvis en del av stolen er defekt eller skadet, må du kontakte Birk for råd eller reparasjon.

Reviews