Qibbel Air Black, Barnesete, bak

Qibbel Air Black, Barnesete, bak

 1 090,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 1090,-
Mindre enn 3 stk. på nettbutikk.
Levering: 3-5 virkedager

Lett og ergonomisk barnesete for barn opptil 22 kg. Monteres enkelt på bagasjebrettet uten verktøy.

Qibbel Air er et lett og svært behagelig barnesete som er tilpasset barn fra omtrent 9 måneder og oppover med en øvre grense på 22 kg. Sykkelsetet er et perfekt valg for deg og barnet takket være dets komfort og den lave vekten på kun 2,5 kilo. Den ergonomiske ryggstøtten i et slitesterkt mesh-materiale er både luftig og behagelig.

For Qibbel er sikkerhet prioritet nummer en. Qibbel Air har et fempunktssele, for ekstra styrke og sikkerhet. Det beste av alt er at dette sykkelsetet kan monteres bak på sykkelen på et øyeblikk, helt uten verktøy. Du snur klemmen inn og ut, og fjerner setet ved hjelp av opplåsningsenheten bak. Alt dette kan gjøres uten å bruke verktøy.


SPESIFIKASJONER
Anbefalt vekt barn: 9 - 22 kg
Egnet for bagasje bredde: 11-17 cm
Passer til diameter: 10-22mm
Qibbel air vekt: 2,5 kg
Ryggstøtte: Mesh materiale som er behagelig og slitesterk
I samsvar med: EU-EN14344-standard
Farge: svart


ER QIBBEL BAKSETE NOE DU KUNNE HA TENKT DEG?
Sjekk i så fall om bagasjebæreren din er mellom 11 og 17 centimeter bred og kan bære minst 25 kilo. Rørdiameteren må være 10 til 22 millimeter. For tynne rør (diameter 10 til 14 millimeter) har vi en spesiell innsats. Denne syntetiske innsatsen leveres som standard. Spør din lokale Birk Sport sykkelbutikk for råd. Hvis du ikke har bagasjebrett kan setet også monteres til sykkelens ramme eller setepinne ved hjelp av en festebrakett som selges separat.


INSTRUKSJONER

Tilbehør: Lås |
For å sikre stolen mot tyveri, kan du låse den på sykkelen med en Qibbel-lås som selges separat som tilbehør.


Justering av fotstøtten |
Fotstøttene kan enkelt justeres uten bruk av verktøy. Fotstøtten justeres ved å vri klipsen 90 grader oppover, deretter skyves den opp eller ned til den allerede formede posisjonen. Når fotstøtten er på riktig høyde, skru ned klipsen igjen slik at den låses på plass.


Bruk av sikkerhetsbeltet |
For å løsne selen: Skyv inn de tre sorte prikkene samtidig og skyv beltet oppover. Skulderstroppene kan adskilles ved å skyve de sorte delene bort fra hverandre. Fest beltet ved å først å trykke de svarte delene sammen, og deretter skyve dem ned i holderen. Stram beltet til det sitter komfortabelt og tett. Beltet kan løsnes ved å vippe klipsene oppover.


VEDLIKEHOLD
Rengjør setet regelmessig med såpevann.
Sjekk regelmessig at alle bolter og lignende er strammet godt til.
Etter en ulykke må stolen byttes ut, selv om den ikke er synlig skadet.
Hvis en del av stolen er defekt eller skadet, må du kontakte Birk Sport for råd eller reparasjon.

Reviews