SKS Mudrocker Bakskjerm

SKS Mudrocker Bakskjerm

 499,-
Laveste pris 30 dager før kampanjestart: 499,-
0 stk. på nettbutikk

Bakskjerm for terrengsykkel. Bred, fin bakskjerm tilpasset terrengsykler og da spesielt fulldempere. Det har tidligere vært vanskelig å finne en god bakskjerm til fulldempere da tradisjonelle bakskjemer som festet i setepinnen vil touche bakdekket når bakdemperen er i aksjon. Med SKS Mudrocker er ikke dette et problem lenger, og man får en bakskjerm som følger bakhjulet uansett. 

Den beste løsningen for alle forhold: SKS-skjermen laget av glassfiberarmert plast i sort, mattglans design. Den er integrert på bakhjulet på en slik måte at rammen og hjulet danner en enhet. Den svært lange skjermen avleder skitt og sprutvann perfekt. En annen fordel: MUDROCKER er også egnet for fulldempede terrengsykler og terrengsykler med dropper/hev/senkepinne. Den er montert på setestagene med gummierte krok- og løkkefester. Den myke, kileformede puten i monteringsbrakettene beskytter rammen, kan roteres og brukes i to forskjellige posisjoner for høydejustering. Slik kan avstanden til dekket justeres perfekt.

En annen type beskyttelse er gitt av forlengeren som valgfritt kan settes inn og skyves mot setestangen. Den kan tilpasses spesielt ved hjelp av saks og gir beskyttelse mot smuss i bunnbraketten og på giret.  I tillegg gir en ytterligere utvidelse enda mer beskyttelse mot vannsprut. Om nødvendig kan den enkelt festes til den nedre bakenden av skjermen. Krok og løkkefester og en rammebeskyttelsesfilm er inkludert. Se intruksjonsvideo over.

• Laget av glassfiberarmert plast
• Montering med gummiert krok og look festemidler
• Ideell for terrengsykler, også de med dropper/hev/senkpinne
• Clip-on forlenger og forlengelse
• Laget i Tyskland

Reviews