Samarbeid med Syklistenes Landsforening

slf-1200x300

Birk Sport og Syklistenes Landsforening (SLF) har inngått en samarbeidsavtale. Formålet med avtalen er å tilrettelegge og inspirere til at flere sykler mer, samt å gi Syklistenes Landsforening sine medlemmer rabattavtale hos Birk Sport. Partene skal også sammen gjennomføre en rekke aktiviteter for å fremme sykling. Følg med på Syklistenes Landsforening og Birk Sport sine sosiale medier for å holde dere oppdatert på våre aktiviteter.

Følg Birk Sport på sosiale medier
Følg Syklistenes Landsforening på sosiale medier

Medlemsrabatt

Den faste rabattavtalen gir Syklistenes Landsforening sine medlemmer 12% rabatt på sykler og 20% rabatt på deler og tilbehør. Rabatten gjelder på veiledende priser og brukes som rabattkode på nettsiden birk.no eller medlemsbevis i en av våre butikker. Rabattkoden legges til i handlekurven hvor rabatten trekkes fra. I tillegg til de faste rabattene vil vi kjøre sesong-kampanjer med anbefalte produkter spesielt for våre medlemmer.

rabattkode: slf456

Bli medlem av Syklistenes Landsforening

Er du ikke allerede medlem av Syklistenes Landsforening (SLF) kan du bli medlem ved å trykke på linken under. Syklistenes Landsforening er syklistenes talerør inn mot myndighetene, og vi trenger deg som medlem for å få kraft bak arbeidet med å sikre bedre tilrettelegging for sykling. Dette bygger oppunder politikernes egne mål om å få langt flere til å se på sykkelen som løsningen i hverdagen – som framkomstmiddel til jobb, i hverdagen ellers og som kilde til opplevelser og bedre helse. Som medlem støtter du SLFs arbeid for at det skal bli tryggere og mer attraktivt å sykle i Norge, du får 3 utgaver av medlemsmagasinet årlig og du kan benytte deg av en rekke gode medlemsfordeler. For å sikre deg som medlem en trygg handel har du mulighet til å booke en personlig videorådgivning med en av Birk Sports kunnskapsrike rådgivere og sykkeleksperter.

Vi har laget en oversikt over de mest populære produktene til jobb- og transportsykling:

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.